Facebook Pixel Sportdog.gr | Περίεργα σεξουαλικά βοηθήματα που είδαμε στο Amazon (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-06-12 23:42:00

Περίεργα σεξουαλικά βοηθήματα που είδαμε στο Amazon (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Περίεργα σεξουαλικά βοηθήματα που είδαμε στο Amazon (ΦΩΤΟ)

Ο καθένας κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει, με όποιον το θέλει, όπως το θέλει με ό,τι θέλει, φορώντας ό,τι θέλει.

Ο πρώτος δονητής κατασκευάστηκε το 1869 για ιατρικούς σκοπούς. Ο στόχος ήταν να ανακουφίσει τις γυναίκες από την υστερία. Ήταν ατμοκίνητος και αρκετά ογκώδης, σαν εργαλείο συνολικά. Τα χρόνια πέρασαν, η τεχνολογία εξελίχθηκε και εφευρέθηκαν δονητές που μεταφέρονται, δονητές κραγιόν, δονητές για την κλειτορίδα, λαγουδάκια δονητές και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καπιταλισμός.

Μαζί με τους δονητές αναπτύχθηκε μια ολόκληρη σεξο-βιομηχανία με στόχο την ηδονή. Έτσι, με την βιομηχανική επανάσταση στο χώρο του σεξ, προέκυψαν κάθε λογής ορέξεις που κάποιος έπρεπε να ικανοποιήσει. Στολές, sex toys για άνδρες, BDSM αξεσουάρ, ζώνες αγνότητας (ναι ζώνες αγνότητας) και υπέροχες φουσκωτές κούκλες. Κάποια προϊόντα όμως ξεχωρίζουν, για τη μοναδικότητά τους, την εφευρετικότητά που χρειάστηκε και για τα γούστα που ικανοποιεί.

 

Η στολή σκιάχτρο: Αρχικά, κάνοντας αναζήτηση στην περίφημη ιστοσελίδα, νομίζαμε ότι ήταν κάποιου είδους λανθασμένη καταχώρηση. Αλλά όχι. Είναι της εταιρείας DreamGirl και σχεδιάστηκε με σκοπό να ικανοποιήσει όσους θέλουν να πάνε με σκιάχτρο(;).

 


Η στολή Ghostbusters: Στην ίδια κατηγορία –Exotic Apparel- εκτός από σέξι εσώρουχα βρίσκεις κι αυτό. Για sapiosexuals λογικά (Sapiosexual: Aυτός που βρίσκει την ευφυΐα και το ανθρώπινο μυαλό το πιο ερωτικό χαρακτηριστικό του αντίθετου φύλου).

 

Το φούξια κουκούλι: Ή αλλιώς ολόσωμο καλσόν. Δε γνωρίζουμε που χρησιμεύει, τι κάνει, γιατί υπάρχει. Ωστόσο, φανταζόμαστε τον ταλαίπωρο σύντροφο της εικονιζόμενης να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την τρύπα, του κουκουλιού.

Τις ανδρικές ζαρτιέρες: Όχι επειδή είναι αντρικές ζαρτιέρες, αλλά επειδή έχουν αυτήν την ανεκδιήγητη θήκη για πέος ενδιάμεσα. Παντελώς ντεκαβλέ. Γνώμη μας.

 

Το κρεμαστό καντήλι: Ή έστω κάτι εκκλησιαστικό. Ήταν στην κατηγορία με τα τσιμπιδάκια θηλών. Υποθέτουμε το τασάκι Jumbo από κάτω είναι για να μαζεύεις τα υγρά;



Η εξαιρετικά ρεαλιστική κούκλα: Ναι, είναι κούκλα, καλά διάβασες. Και κάνει 700 δολάρια.




Ο σέξι αναπτήρας: Ένα προϊόν που θα σε ανάψει στη στιγμή. Αν δείτε να το πουλάνε πλανόδιοι παρέα με φορτιστές αυτοκινήτου, μην παραξενευτείτε.



Το κράνος: Αυτό το αντικείμενο θυμίζει πολλά πράγματα. Θυμίζει κατσαρίδα, θυμίζει κάτι που φορούσαν στο Σταρ Τρεκ, θυμίζει δαχτυλήθρα. Ίσως είναι δονητής με τηλεχειριστήριο.


Fitball: Απόλαυση και ενδυνάμωση πλέον συνδυάζονται. Θες να κάνεις τα ροκανίσματά σου αλλά νιώθεις και ερεθισμένη; Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις.
 

Το προϊόν τελεμάρκετινγκ: Λοιπόν, ας τα πάρουμε ένα-ένα. Το πάνω που μοιάζει σαν αυτό το εργαλείο κοιλιακών που κάθε ελληνικό σπίτι έχει για να κρεμάει τα βρακιά του, είναι για να τοποθετείς τη γυναίκα (ή τον άντρα) και οι χειρολαβές είναι για να έχει διατηρεί την ισορροπία της/του. Το μαξιλάρι από κάτω, χρησιμεύει όπου και το μαξιλάρι ύπνου σου, για να μπαίνει κάτω από τη μέση του παρτενέρ ή για τον έχει σε καλή «στα τέσσερα» στάση. Το κίτρινο που βλέπεις και μοιάζει με ένεση, χρησιμεύει απλά για να φουσκώσεις το μπλε.



Το φουσκωτό: Αποχαιρέτα το φλάμινγκο σου γιατί πλέον υπάρχει αυτό το επαναστατικό προϊόν. Χρησιμεύει στους φετιχιστές του BDSM καθώς έχει χειροπέδες και έρχεται πακέτο με έναν δονητή που ξεπηδάει από το κέντρο τους στρώματος.




Ο πιο γκλάμορους δονητής: Τα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κώλους δεν λένε; Προσαρμόστε την πρόταση όπως θέλετε, βλέποντας αυτόν τον καναπέ(;). Εύχρηστο και άνετο, ό,τι θέλει μια γυναίκα για να ικανοποιηθεί.



Το κελί 69: Ναι καλά διάβασες, πρόκειται περί κελιού και είναι εδώ για μην σε αφήσει να τελειώσεις ή να έχεις στύση. Το χρησιμοποιούν όσοι γουστάρουν το edging.



Αυτό εδώ που δεν μοιάζει με τίποτα: Ίσως λίγο με κάποιο μεταμοντέρνο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ανήκει στην κατηγορία BDSM, οπότε υποθέτουμε ότι το φοράει η γυναίκα σε διάφορα σημεία των μελών της.

 

Πηγή: .in2life.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags