Facebook Pixel Αντιγόνη Ψυχ-άρα, Ολυμπιακάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-09-23 00:31:00

Αντιγόνη Ψυχ-άρα, Ολυμπιακάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιγόνη Ψυχ-άρα, Ολυμπιακάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, αν και οι περισσότεροι την θυμούνται ως… Πόπη από το παλιό εκείνο τραγούδι με τον Γιώργο Νταλάρα. Η νεαρή και όμορφη κοπέλα εκτός από το τραγούδι όμως, αγαπάει πολύ και τον Ολυμπιακό, ενώ έχει και κάποια σχέση με τον Άρη! Φαβορί για το πρωτάθλημα δίνει πάντως τους Πειραιώτες…
 

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως «Πόπη», αλλά η Αντιγόνη Ψυχράμη, είχε μπει στον κόσμο της μουσικής από την ηλικία των 4 ετών, αφού ήταν μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου, όπως, εξάλλου και τ’ άλλα έξι αδέρφια της! Μιλάμε δηλαδή, σίγουρα, για μια οικογενειακή αγάπη προς τη μουσική! Στα 10 της χρόνια, προέκυψαν στη ζωή της ο Γιώργος Νταλάρας κι ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, αφού η Αντιγόνη ερμήνευσε, μαζί με το Νταλάρα, το, πασίγνωστο τραγούδι «Με λένε Πόπη», σε στίχους του σημαντικού ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά. Το τραγούδι αυτό αγαπήθηκε πολύ κι η «Πόπη» την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Η μικρή «Πόπη» μεγάλωσε και η Αντιγόνη σε ηλικία 21 ετών πέρυσι… επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο με την συμμετοχή της στο Greek Idol αρχικά και μετέπειτα με την συμμετοχή στα προκριματικά της Eurovision. Η Αντιγόνη έχει σπουδάσει χορό, θέατρο, υποκριτική και μιούζικαλ και όνειρό της ήταν να ζει στην Ολλανδική πρωτεύουσα και το καλοκαίρι να κάνει διακοπές και πάλι στην Κω και τους Αρκιούς. Βέβαια, τα σχέδια της έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πλέον έχει μπει πολύ δυνατά στον χώρο της ελληνικής μουσικής, ενώ έχει… επιτυχίες και εκτός αυτού, καθώς εδώ και 2.5 χρόνια διατηρεί δεσμό με τον Σωτήρη Καλυβάτση από τους παλιούς Α.Μ.Α.Ν!

Εδώ… κολλάει και η σχέση της με το ποδόσφαιρο. Η Αντιγόνη δηλώνει φανατική Ολυμπιακός και σε πρόσφατη συνέντευξή της στον “ΓΑΥΡΟ” μάλιστα δήλωσε: «Μεγάλωσα και ακόμα παραμένω στο Μοσχάτο και εννοείται πως είμαι Ολυμπιακός. Ο πατέρας μου είναι φανατικός και από μικρή με πήγαινε στο γήπεδο. Έχω δει πέντε αγόρια αδέρφια και όπως καταλαβαίνεις έχει δει πολλά ματς μαζί τους. Ακόμα θυμάμαι τον Τζιοβάνι, τον Ελευθερόπουλο, τον Γεωργάτο, τον Τζόρτζεβιτς… Σήμερα, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν παρακολουθώ όπως παλιά, αλλά θεωρώ είμαστε και πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα».

Και συνέχισε σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί να αλλάξει ομάδα τον Καλυβάτη: «Μπα, αυτός είναι «Άρης για να γουστάρεις». Δεν αλλάζει με τίποτα».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags