Για 15η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα και παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» η εκδήλωση για τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.
Ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas και του Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού δείπνου, ήταν η εταιρεία Head X.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Head X, κα Δέσποινα Κωνσταντέλλη.
Πριν από μερικούς μόλις μήνες, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Head X. Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο, με δύο καινοτομίες. Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος έγκειται στο βασικό δραστικό συστατικό του, τη μενθόλη. Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος, είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών.
Δέσποινα Κωνσταντέλλη (Head X), ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο