Facebook Pixel Μία ...χώρα μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-26 00:56:00

Μία ...χώρα μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ...χώρα μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζένιφερ Ίνγκλαντ (σ.σ. England) μεγάλωσε στην Αγγλία, αλλά... διέπρεψε στην Αμερική. Διαβάστε για τις... στενές σχέσεις της με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, την πρόσκληση ενδιαφέροντος στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον «μύθο» με τα μαλλιά της.

Η Τζένιφερ είναι 33 χρονών, γεννημένη στις 11 Ιουλίου του 1978 και δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός. Για μοντέλο είναι... δύο χαρές, για ηθοποιός δεν είναι και για όσκαρ, ωστόσο «γράφει» μία χαρά στην κάμερα και εμάς μας αρέσει! Έχει παίξει στις ταινίες Smoking Aces και Tranformers, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του Akon, στο τραγούδι "Wake it up".

Η όμορφη Ίνγκλαντ, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, διατηρείται σε... άριστη κατάσταση, καθώς λατρεύει την κολύμβηση και περνάει πολλές ώρες στην πισίνα. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη της... ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Το όμορφο μοντέλο διατηρούσε δεσμό για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Μόντι Μπέισελ, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε... ευχηθεί να βρεθεί στον δρόμο της ή στο κρεβάτι της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο! «Είμαι μεγάλη φαν του, ίσως και η νούμερο «1». Ελπίζω σύντομα οι ζωές μας να συναντηθούν. Θέλω αυτά τα λόγια μου να τα μάθει σύντομα και να μου τηλεφωνήσει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Απολαύστε την...
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags