Facebook Pixel Sportdog.gr | Η θεραπεία των σταρ Fire & Ice Resurfacing Facial τώρα στη Tzouma Clinic
Life
| 2021-03-19 10:34:00

Η θεραπεία των σταρ Fire & Ice Resurfacing Facial τώρα στη Tzouma Clinic

Sportdog Team
Η θεραπεία των σταρ Fire & Ice Resurfacing Facial τώρα στη Tzouma Clinic

H πολυαγαπημένη θεραπεία των σταρ του Hollywood είναι διαθέσιμη τώρα στη Tzouma Clinic. H νούμερο ένα σε πωλήσεις στο Four Seasons του Beverly hills, Fire & Ice Resurfacing Facial  θεραπεία, γνωστή και ως The Red carpet Facial, ήρθε για να χαρίσει στην επιδερμίδα σας την πιο όμορφη εκδοχή της!

Η Fire & Ice Resurfacing Facial της iS Clinical είναι μια αναζωογονητική θεραπεία που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μιας ήπιας θεραπείας προσώπου, και ενός επεμβατικού πίλινγκ, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει ένα λαμπερό και υγιές δέρμα ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές, εξαλείφει τις δυσχρωμίες, καθαρίζει δραστικά τους πόρους του δέρματος και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας.

Πρόκειται για μια θεραπεία όπου βασίζεται στα ενεργά συστατικά δύο επαγγελματικών μασκών σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα.

Η νέα πρόταση από τη Tzouma Clinic για υπέροχο και λαμπερό δέρμα!

Για την θεραπεία Fire & Ice Resurfacing Facial καθώς και για άλλες αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες, η εξειδικευμένη δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το προσωπικό της Tzouma Clinic είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες στο site https://www.tzouma.gr/el/ ή στα τηλέφωνα  210 2209000 και 2103425965.

Η θεραπεία των σταρ Fire & Ice Resurfacing Facial αποκλειστικά στη Tzouma Clinic

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags