Ο πρωινός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην τηλεόραση έχει πραγματικά ενδιαφέρον. Και δεν έχει καμία σχέση ο… Κωνσταντίνος Αργυρός όπως νομίζουν πολλοί. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η μεγάλη κόντρα είναι ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Για ποιο λόγο θα αναρωτηθούν πολλοί, αφού δεν έδειχναν ότι έχουν να χωρίσουν κάτι.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν να χωρίσουν. Η φετινή πορεία του Πρωινού δεν ήταν εκείνη που περίμεναν στον ΑΝΤ1. Ούτε και οι χορηγοί της εκπομπής. Και ο κίνδυνος να φύγουν είναι ορατός. Από την αρχή της σεζόν φάνηκε ότι η Μαλέσκου μπορεί να μην τα πήγε όσο καλά ήθελε στην τηλεθέαση, αλλά διαφημιστικά η εκπομπή της τα πήγε εξαιρετικά.
Η Μαλέσκου είναι ένα φρέσκο (και πολύ όμορφο) πρόσωπο και οι χορηγοί τη βλέπουν πολύ συμπαθητικά. Αν λοιπόν κάποιοι φύγουν από το Πρωινό και τη Σκορδά, πού πιστεύετε ότι θα πάνε; Γι’ αυτό και ξεκίνησε πόλεμος ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. Και είχαμε την μπηχτή για τον Αργυρό. Και η υπεράσπιση της Φαίης στη Μαλέσκου δεν ήταν και τόσο ζεστή όσο θέλουν κάποιοι να την παρουσιάσουν.
Πηγή: iciao.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο