Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη-βόμβα για Λιάγκα και Σκορδά λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-01 09:40:00

Αποκάλυψη-βόμβα για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)

Εδώ και πολύ καιρό ακούγονται διάφορα για την προσωπική τους σχέση και το εάν είναι πάλι μαζί. Ακούστηκε μάλιστα πως συγκατοίκησαν και πάλι…

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Σε… φουλ ρυθμούς προετοιμάζονται οι δύο παρουσιαστές για την πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, το οποίο ξεκινάει πιο νωρίς από ποτέ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα πουν την πρώτη «καλημέρα», καθώς μετά την περσινή τους… ήττα από την Κατερίνα Καραβάτου, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά είναι αποφασισμένοι μαζί με την ανανεωμένη ομάδα τους, να ανέβουν ξανά στην κορυφή.

Μάλιστα, οι δυο τους θα δουλέψουν για δεύτερη σεζόν μαζί, μετά τον χωρισμό τους, εξέλιξη που έχει… φουντώσει τελευταία τα σενάρια περί επανασύνδεσης. Ειδικά μετά την είδηση για τον χωρισμό της Φαίης. Τι συμβαίνει άραγε;

Σύμφωνα με το προφίλ «Soula Glamorous» στο instagram, που απέκτησε την τεράστια διαδικτυακή της φήμη επειδή καταφέρνει πάντα να ξεθάβει τα πιο γαργαλιστικά κουτσομπολιά, το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Απλά και ξεκάθαρα!

Ιδού:

 

Χαμός στον ΑΝΤ1 με μεταγραφή… βόμβα - Μεγάλο "χουνέρι" σε Λιάγκα, Σκορδά και Αρανούτογλου

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε την επισημοποίηση της επιστροφής του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1. Όχι φυσικά για την αξία των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη που δεν την αμφισβητεί κανείς. Αλλά για την αντίδραση που θα υπάρξει από κάποιους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι ήδη έχουν παγώσει από τις εξελίξεις.

Όπως για παράδειγμα ο Λιάγκας και η Σκορδά. Για όσους δεν θυμούνται, ο Κανάκης είχε αναλάβει τελευταία και σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Λιάγκας είχε διαρρεύσει ότι ο Κανάκης ευθύνεται για την τότε αποπομπή του από τον σταθμό.

Μάλιστα και η Φαίη δεν είχε μείνει αμέτοχη και τα… έχωσε κανονικά και με τον νόμο στο Mr. Αρβύλα. Υιοθέτησε την άποψη του πρώην συζύγου της. Από τότε οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, αφού ο Κανάκης τους είχε διαψεύσει. Και είχε πει ότι δεν ευθύνεται εκείνος για το διαζύγιο του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1.

Επίσης αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάποτε ο Γρηγόρης και Αντώνης ήταν αυτοκόλλητοι. Και ξαφνικά ξέκοψαν. Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό, ενώ και στις χαρές τους… ξέχασαν να στείλουν προσκλητήρια ο ένας στον άλλον…

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags