Ένα απρόσμενο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να μας αποκαλύψει τον εσωτερικό της κόσμο.

Μάλιστα εκείνη το έκανε απλά και χωρίς κανένα κόλλημα, αφού όπως φαίνεται είναι πολύ σίγουρη τόσο για τον εαυτό της όσο και για το σώμα της. Για ποια παρουσιάστρια μιλάμε;

Μα φυσικά για την Χριστιάνα Αριστοτέλους την πιο δημοφιλή Κύπρια παρουσιάστρια, αλλά και μία από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες που μπορείς να συναντήσεις.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1983 στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Στρόβολο. Έχει ρίζες από το Παλαιχώρι και από 14 της εργάζεται για να βοηθήσει την πολυμελή οικογένεια της.

Η πανέμορφη και εντυπωσιακή παρουσιάστρια θεωρείτε ίσως το πιο δυνατό χαρτί της Κυπριακής τηλεόρασης και οι συγκρίσεις με τις εγχώριες παρουσιάστριες δίνουν και παίρνουν.

Αυτή την φορά η Κύπρια παρουσιάστρια τάραξε τα νερά της τηλεόρασης, αφού την ώρα που παιζόταν ζωντανά η εκπομπή της, χωρίς κανέναν φόβο και πάθος δεν δίστασε να… σηκώσει τη φούστα της on air!

Αφορμή στάθηκε, ένα βίντεο από το εξωτερικό, όπου παρουσιαστής κομματιάζει στον αέρα εκπομπής τη φούστα της συμπαρουσιάστριάς του!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους χωρίς να σκεφτεί κάτι παραπάνω, σηκώθηκε και κάλεσε τον συνεργάτη της να κόψει και τη δική της φούστα αν θέλει, όντας σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει κάποιο ατύχημα αφού φορούσε ….

Δείτε καλύτερα εδώ στο βίντεο το περιστατικό και ετοιμαστείτε για εγκεφαλικά:

Πηγή: tvfreaks.gr