Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram με όσα κάνει μέσα στη μέρα της της.

Έτσι λοιπόν,  μας ενημέρωσε πως επέστρεψε στο γυμναστήριο και ότι… έλιωσε στο πρόγραμμα. Μάλιστα, επειδή γυμναστήριο χωρίς φωτογραφίες δεν συνάδει, αποφάσισε να βγάλει και μερικές πόζες.

Εκεί όμως την… πάτησε, καθώς τα ρούχα που φορούσε, καθώς και η γυμναστική που είχε προηγηθεί, είχαν ως συνέπεια να ανεβάσει ένα στόρι στο Instagram, άκρως αποκαλυπτικό!

 

 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εμφανίστηκε στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και έστειλε το δικό της μήνυμα στον Στάθη Σχίζα

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Τελικά νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη και οι παίκτες δέχτηκαν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα βίντεο με μηνύματα αγάπης.

Με τον Στάθη Σχίζα επικοινώνησαν καλοί του φίλοι αλλά ανάμεσα τους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας εστίασης φημολογούταν ότι ήταν ζευγάρι με το μοντέλο ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

Ωστόσο, η Παναγιώταρου παρακολουθεί τα επεισόδια στέλνοντας αυτή τη φορά και το δικό της μήνυμα.

«Κανόνισε αν γυρίσεις σύντομα θα σε γυρίσουμε πίσω εντάξει;; και μίλα λίγο ρε παιδί μου έχουμε ξεχάσει τη φωνή σου… Δώσε και μία τεράστια αγκαλιά στα κορίτσια μου Ναυσικά, Ευρυδίκη και Βρισηίδα σε αγαπάμε πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα στο μήνυμά της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: