Η Ζέτα Μακρυπούλια για πολλούς είναι μόνο η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, του ψυχαγωγικού παιχνιδιού του ΑΝΤ1 που εδώ και χρόνια κάνει θραύση κάθε μεσημέρι χειμώνα – καλοκαίρι.

Είναι τέτοια η δημοφιλία του τηλεπαιχνιδιού που ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτηκε ποτέ να το κόψει και πολύ περισσότερο να αλλάξει την Ζέτα Μακρυπούλια απο την θέση της παρουσιάστριας και γι’ αυτό της προσφέρει όλα όσα ζητάει σε κάθε ανανέωση συμβολαίου.

Η ίδια θα λέγαμε ότι με το Ρουκ Ζουκ, έχει βρει το λιμάνι της, αφού πλέον ασχολείται με αυτό σχεδόν αποκλειστικά αφήνοντας τις ταινίες και το θέατρο στην άκρη.

Η αλήθεια είναι ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν μια απο τις πιο τυχερές ηθοποιούς, αφού όταν όλα τα θέατρα έκλεισαν η ίδια ήταν απο τους λίγους που είχαν δουλειά και μάλιστα πολύ καλή λόγω της τηλεόρασης και του Ρουκ Ζουκ.

Εμείς όμως θυμηθήκαμε μια απο τις πρώτες της εμφανίσεις σε τηλεοπτικό σήριαλ όπου μάλιστα έκανε θραύση με τις ανάλαφρες εμφανίσεις της καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν ξέρουμε αν πλέον θέλει να το κάψει ή να το εξαφανίσει, το συγκεκριμένο βίντεο πάντως κυκλοφορεί κανονικά και ελεύθερο στο youtube!

Δείτε την Ζέτα Μακρυπούλια σε μια συλλεκτική όσο και viral εμφάνιση που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό

 

Ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ για κλαμένο μ@@ - "Δεν μπορώ" φώναζε η Μακρυπούλια! (Vid)

Στο τελευταίο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε μια νέα ομάδα από παίκτες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους χθεσινούς Πρωταθλητές και μάλιστα τους κέρδισε με σχετική ευκολία και πήγε ξανά στον τελικό.

Μια λέξη όμως παραλίγο να φέρει την Ζέτα Μακρυπούλια σε κατάσταση… εγκεφαλικού καθώς οι παίκτες έπρεπε να περιγράψουν το «κλαμένη» και όπως φαντάζεστε, οριακά ήταν να ακουστούν... τέρατα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Αποκαλυπτική εμφάνιση από Ζέτα Μακρυπούλια με "σιρθού" και χωρίς σουτιέν - Φάνηκαν ΟΛΑ! (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δείχνουν τη Ζέτα Μακρυπούλια πιο καυτή από ποτέ σας φερνουμε λίγο πριν αρχίσουν οι καύσωνες για τα καλά!

Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ πριν μερικά χρόνια που η Ζέτα δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το μπλουζάκι έδειχνε πιο πολλά από όσα έπρεπε να φανούν και πόζαρε μπροστά στους φωτογράφους.

Το see through μπλουζάκι έκανε το θαύμα του και τόνισε με μοναδικό τρόπο το σημείο του στήθους.

Σίγουρα η Ζέτα θα ήθελε να είχαν εξαφανιστεί αυτές οι φωτογραφίες!



Πηγή: koolnews.gr