Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Η Σακίρα προσφέρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Πικέ
Life
| 2022-07-23 22:29:00

Απίστευτο: Η Σακίρα προσφέρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Πικέ

Sportdog Team
Απίστευτο: Η Σακίρα προσφέρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Πικέ

Τι αναφέρουν ΜΜΕ της Ισπανίας, λίγο καιρό μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιου του "λαμπερού" ζευγαριού.

Ο Πικέ και η Σακίρα έχουν χωρίσει το τελευταίο διάστημα και η πασίγνωστη τραγουδίστρια θέλει να ξεχάσει τα πάντα που αφορούν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Σακίρα φέρεται να έκανε μια αστρονομική πρόταση στον Πικέ σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν ότι η Σακίρα πρότεινε τον Πικέ, μέσω των δικηγόρων της να αναλάβει αποκλειστικά εκείνη την κηδεμονία των παιδιών τους, με απώτερο σκοπό να μετακομίσει στις ΗΠΑ και το Μαϊάμι.

Η Σακίρα, μεταξύ άλλων, πρότεινε να καλύψει το κόστος για πέντε πτήσεις του Πικέ στις ΗΠΑ, για να μπορέσει να επισκέπτεται και να βλέπει να παιδιά τους, ενώ θα του επιτρέπει να παίρνει τα παιδιά για κάποιες μέρες το καλοκαίρι στην Ισπανία για να κάνουν διακοπές μαζί.

Δεν έμεινε εκεί όμως. Προσφέρει και 2,5 εκατομμύρια στον Πικέ για να καλύψει το χρέος που έχει προς την εφορία. Ωστόσο, ο Πικέ είπε «όχι» και ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν άλλη λύση, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται τόσο μακριά από τα παιδιά του αλλά ούτε και να τα στερείται για αρκετό καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags