Facebook Pixel Διάσημος μουσικός "εγκέφαλος" σε κύκλωμα κοκαΐνης!
Life
| 2011-12-30 21:38:00

Διάσημος μουσικός "εγκέφαλος" σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Διάσημος μουσικός "εγκέφαλος" σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο βρίσκεται η ελληνική showbiz, που ζήτημα χρόνου είναι να ξεσπάσει και να προκαλέσει απίστευτους τριγμούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πασίγνωστος μουσικός που συνεργάζεται με διάσημα ονόματα της νύχτας είναι «εγκέφαλος» τεράστιου κυκλώματος που διακινεί κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο εν λόγω μουσικός, είναι στην ηγετική τριάδας σπείρας που διακινεί κοκαΐνη και έχει διασυνδέσεις ακόμη και με τη μαφία του Μαυροβουνίου, αλλά και με εκείνη της Σερβίας. Μάλιστα, το εμπόρευμα το προμηθεύει σε «επώνυμους» πελάτες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για πολύ γνωστό άνδρα, ιδιαίτερα εμφανίσιμο, με σουξέ στο γυναικείο φύλο, ενώ κατά καιρούς εμφανίζεται σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Ο μουσικός κυκλοφορεί με πολυτελέστατο τζιπ και συχνάζει σε στέκια του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων.

Η ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθεί στενά, ενώ ενδεχόμενη σύλληψή του θα προκαλέσει πάταγο. Εξάλλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για ένα άτομο υπεράνω υποψίας.

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags