Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Το "τερμάτισε" ο Ατζούν - Ερωτικό "τρίγωνο" στο Survivor με Βαλαβάνη-Βασσάλο και την... κουκλάρα νυν!
Life
| 2022-12-22 09:00:00

Το "τερμάτισε" ο Ατζούν - Ερωτικό "τρίγωνο" στο Survivor με Βαλαβάνη-Βασσάλο και την κουκλάρα νυν!

Sportdog Team
Το "τερμάτισε" ο Ατζούν - Ερωτικό "τρίγωνο" στο Survivor με Βαλαβάνη-Βασσάλο και την κουκλάρα νυν!

Ποια εντυπωσιακή πρώην παίκτρια βάζει στο παιχνίδι για να δημιουργήσει ίντριγκα και να φέρει στα όρια του το πρώην ζευγάρι. Κίνηση ματ από τον Τούρκο...

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ.

Οι πρώτοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ήδη γνωστοί, ενώ περιμένουμε και τα υπόλοιπα ονόματα, που θα συμπληρώσουν το παζλ των "πρωταγωνιστών" του παιχνιδιού.

Πρόταση και στη Σοφιάννα Αβραμάκη;

Όλο αυτό το διάστημα, έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, με κάποια από αυτά τελικά να επιβεβαιώνονται και άλλα να μένουν στον "αέρα". Αυτό που δεν ακούστηκε καθόλου, ήταν της Σοφιάννας Αβραμάκη.

Όντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν είχε κάνει καμία συνάντηση με την εταιρεία Acun Medya για πιθανή συμμετοχή της στο Survivor All Star μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ούτε και κάποιο αναγνωριστικό ραντεβού με τους ιθύοντες.

 

Η σύνδεση με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο

Ωστόσο, όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ, η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης επανεξετάζεται από την παραγωγή, λόγω των φημών που την θέλουν να διατηρεί κάποια ερωτική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αν και το αρνούνται, πηγές του NEWS 24/7, αναφέρουν πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στους δύο τους.

Ο αθλητής και πρώην παίκτης έχει επιβεβαιώσει ήδη τη συμμετοχή του, ενώ στο Survivor All Star θα συμμετάσχει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχουν χωρίσει πρόσφατα.

Έτσι, η παραγωγή σκέφτεται πως μια πιθανή συμμετοχή της Σοφιάννας Αβραμάκη, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θα δημιουργούσε "ίντριγκα" στο παιχνίδι.

 

Όσα είπε στην τελευταία της συνέντευξη

Η ίδια πάντως επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν της έγινε κάποια πρόταση από την παραγωγή και πως θα ήθελε πολύ λάβει μέρος στο Survivor All Star.

Όπως είπε: "Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται".

Όσο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια αρνήθηκε ότι "τρέχει" κάτι και ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Του έχουν χρεώσει σχέσεις με δυο-τρεις κοπέλες του χώρου. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίος άντρας".

 

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags