Δύο νέες προσθήκες είχαμε στο Survivor All Star αυτή του Γιωρίκα Πηλιδη για την μπλε ομάδα και της Νικόλ Μαυρίδη για την κόκκινη!

Ο Γιωρίκας ήταν στο περσινό Survivor όμως εξαιτίας διαταραχών στο στομάχι αποχώρησε οικειοθελώς. Η Νικόλ ήταν στο προπέρσινο, προχώρησε αρκετά και ήταν μέλος των Amigos!

Οι δύο παίκτες έχουν κάποιες εμφανείς αλλαγές πάνω τους. Ο Γιωρίκας είναι γεμάτος τατουάζ, χτύπησε ακόμα περισσότερα ενώ παρατηρώντας κάποιος τη Νικόλ Μαυρίδη μπορεί να διαπιστώσει δύο φουσκωμένες αλλαγές!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους

Πηγή: koolnews.gr

 

 
 

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο με την Ελευθερία Ελευθερίου - "Εξαφανίστηκε" το μαγιό με Μάριο (Vid)

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/02).

«Θα γυρίσω στην οικογένεια και τα παιδιά μου, το απόλαυσα, ήταν ένα ωραίο ταξίδι» είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό ο ζαχαροπλάστης, που μάλιστα έφυγε άμεσα από τον χώρο δίχως να χαιρετήσει - προξενώντας την απορία των υπολοίπων παικτών.

«Δεν κρατάω κακία, απολαύστε το», είπε προτού χαθεί από το πλάνο.

 

Η είδηση ωστόσο της βραδιάς αφορούσε τη... βόμβα που έριξε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία υποστήριξε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος έχουν έρθει πολύ κοντά. «Τον τελευταίο καιρό η Ελευθερία και ο Μάριος έχουν έρθει κοντά off camera. Μπροστά στην κάμερα προσπαθούν να το προσπεράσουν για να μη φανεί». 

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Σκαφίδα δήλωσε: «Η εικόνα που δείχνουν είναι ότι είναι ξανά μαζί, κάτι το οποίο εμένα με στενοχωρεί.. Με την Ελευθερία γνωριζόμαστε απ' έξω, ήξερα κάποια πράγματα πριν μπει στο παιχνίδι... Περίμενα να ξεσπάσει, κάτι που συνέβη, αλλά δεν περίμενα να έρθουν ξανά κοντά... Πιστεύω ότι την έχει τουμπάρει ο Μάριος. Δεν ξέρω τι έχουν συζητήσει. Σε μία συζήτηση που είχα μαζί της, μου είπε ότι έχουν να πουν ακόμα πολλά. Μου είχε πει ότι δεν έχει παρθεί απόφαση, αλλά βλέπω ότι υπάρχει μία εξέλιξη μεταξύ τους, ότι είναι πλέον μαζί. Ρε παιδιά τι κάνετε;».
 
Ο σκηνοθέτης πάντως μας... χάρισε άκρως αποκαλυπτικά πλάνα, με τα δύο καλογυμνασμένα κορίτσια, Κεφαλιά και Ελευθερίου!

Ιδού...