Facebook Pixel Εκλογές: Ποιες εκλογές; Άφωνοι στο στούντιο με ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό σε live σύνδεση - "Αυτοδυναμία"! (Vid)
Life
| 2023-06-26 09:40:00

Ποιες εκλογές; Άφωνοι στο στούντιο με ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό σε live σύνδεση - "Αυτοδυναμία"! (Vid)

Sportdog Team
Ποιες εκλογές; Άφωνοι στο στούντιο με ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό σε live σύνδεση - "Αυτοδυναμία"! (Vid)

Η εκπομπή συνδέθηκε με τη δημοσιογράφο από την παραλία, ώστε να δείξουν πως οι νέοι ψήφισαν αποχή, ο κάμεραμάν όμως προσπαθούσε πολύ και πέτυχε ένα εξαιρετικό πλάνο…

Με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές την Κυριακή, αρκετοί πολίτες ψήφισαν... θάλασσα με τις παραλίες να είναι και σήμερα γεμάτες.

Αυτό προσπάθησαν να αποδείξουν στο Action 24, όπου λίγο πριν βγουν τα Exit Polls των εκλογών, συνδέθηκαν απευθείας με τη δημοσιογράφο που βρίσκονταν στην παραλία.

Ο κάμεραμάν όμως είχε… κέφια και προσπαθούσε να δείξει όλες τις ωραίες κοπέλες που ήταν στην παραλία, μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Μία ξανθιά όμως κατάφερε να συζητηθεί και στο στούντιο. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Παπαράτσι "τσάκωσαν" διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε δοκιμαστήριο στη Γλυφάδα - Δείτε ΦΩΤΟ!

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα για τις εμφανίσεις της και βγήκε για ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός της ESPESSO την εντόπισε σε κατάστημα της Γλυφάδας να δοκιμάζει ρούχα και να ποζάρει στον καθρέφτη. Ο λόγος για τη Λένα Ζευγαρά που πήγε να κάνει τα ψώνια της και τη «τσακώσαμε» να δοκιμάζει φορέματα.

«Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν πολλές φορές. Θα σηκωθώ, σοβαρή όμως, και θα φύγω εγώ πρώτη», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Πηγή: espressonews.gr

Η Λένα Ζευγαρά έχει κορμάρα και δεν το ξέραμε - Φόρεσε το μαγιό της Πασχαλιάτικα - Δείτε ΦΩΤΟ!

Με τον δικό της τρόπο ευχήθηκε η Λένα Ζευγαρά χρόνια πολλά για το Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δημοσίευσε κάποια ανάρτηση από γιορτινό τραπέζι με γλέντι και χορό, αλλά έστειλε τις ευχές της φορώντας το εντυπωσιακό της μαύρο μαγιό, που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της.

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Εμείς μαζί με το Πάσχα φέραμε και το καλοκαιράκι!!! Να περάσετε όμορφα όπου κι αν βρίσκεστε!

Καλό Πάσχα λοιπόν καλή διάβαση από το κακό στο καλό, από τη θλίψη στο χαμόγελο, από το ψέμα στην αλήθεια , από σκοτάδι στο φώς !!!!!!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags