Facebook Pixel Μύκονος: Το πιο... ανύπαρκτο μαγιό που έχετε δει ποτέ - Μόνο στη Μύκονο μπορούσε να το φορέσει - Δεν έκρυβε τίποτα!
Life
| 2023-09-08 08:45:00

Το πιο... ανύπαρκτο μαγιό που έχετε δει ποτέ - Μόνο στη Μύκονο μπορούσε να το φορέσει - Δεν έκρυβε τίποτα!

Sportdog Team
Το πιο... ανύπαρκτο μαγιό που έχετε δει ποτέ - Μόνο στη Μύκονο μπορούσε να το φορέσει - Δεν έκρυβε τίποτα!

Το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, δείχνει γιατί στο νησί των Ανέμων μπορούν να εμφανιστούν γυναίκες με τα πιο προκλητικά ντυσίματα και να περάσουν... απαρατήρητες!
 

Για ακόμη ένα καλοκαίρι στις παραλίες της Μυκόνου οι αιθέριες υπάρξεις χάρισαν άφθονο οφθαλμόλουτρο στον ανδρικό πληθυσμό επιλέγοντας εκκεντρικά και πολύ αποκαλυπτικά μπικίνι.

Το Mykonos Live TV συγκέντρωσε και σας παρουσιάσει σε ένα βίντεο τις πιο παράξενες και καυτές εμφανίσεις κοριτσιών στις κοσμικές πλαζ του νησιού των Ανέμων. Κάποια από τα μαγιώ που θα δείτε πρωτοφορέθηκαν στην Μύκονο και αποτελούν τάσεις που θα κυριαρχήσουν του χρόνου στις παραλίες.

Γιατί ως γνωστόν, η Μύκονος πρωτοπορεί!

Τρέλα η Έλενα Κώνστα - Δείχνει σε πισίνα στη Λευκάδα τα... φουσκωμένα οπίσθιά της με στρινγκ μαγιό (ΦΩΤΟ)

Κύμα καύσωνα, απλά γιατί… μπορεί, θέλησε η Έλενα Κώνστα να σηκώσει στα social media το απόγευμα του Σαββάτου με τη νέα της ανάρτηση.

Και αυτό μιας και η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να μοιραστεί στιγμές από τις ανέμελες της διακοπές στην Λευκάδα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κώνστα εκτόξευσε στα ύψη τον υδράργυρο του διαδικτύου αφού φόρεσε το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι και βγήκε να απολαύσει την υπέροχη θέα από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου και διαμένει αυτές τις ημέρες.

«Μεγαλώνοντας αγαπώ πολύ τον Σεπτέμβρη. Ελπίζω αυτό το post να σας βρίσκει καλά. Καλό μήνα -κι ας άργησα- Αφήστε με εδώ. Όβερ» γράφει, δε, με νόημα η ραδιοφωνική παραγωγός στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα, εκρηκτική της ανάρτηση.

Κάτι που δικαιολογεί απόλυτα τον… πανικό που ξέσπασε για την Έλενα Κώνστα στα social media σχόλια της δημοσίευσης!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έλενα Κώνστα (@kwnstaelena)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags