Facebook Pixel Σε…ΣΟΚ ο Γιώργος Λιάγκας, πόσα κιλά πήρε - Απίστετυτο τι έπαθε στο καμαρίνι - Πιθανός ο γάμος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-09-22 22:37:00

Σε…ΣΟΚ ο Γιώργος Λιάγκας, πόσα κιλά πήρε - Απίστετυτο τι έπαθε στο καμαρίνι - Πιθανός ο γάμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σε…ΣΟΚ ο Γιώργος Λιάγκας, πόσα κιλά πήρε - Απίστετυτο τι έπαθε στο καμαρίνι - Πιθανός ο γάμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη έγινε στη συνάντησή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Γιώργος Λιάγκας και Πέτρος Κωστόπουλος συναντήθηκαν τηλεοπτικά στο Πρωινό.

Ο εκδότης φιλοξενήθηκε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Εσύ θα ξαναπαντρευτείς;», με τον δεύτερο να απαντά, αντιστρέφοντας το ερώτημα: «Τρελός είσαι ρε; Πας καλά; Γιατί εσύ θα ξαναπαντρευτείς; Το σκέφτεσαι… ».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Δεν ξέρω όμως κιόλας. Μπορεί. Δίνω ένα 5-10%. Τόσο κακό πράγμα είναι ο γάμος;».

«Δύο πράγματα δε θα αλλάξω ποτέ. Πρώτον την ομάδα μου και δεύτερον είναι ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο με σύμφωνο είτε έστω να συγκατοικείς. Παιδί άλλο δεν κάνω. Και μεγάλος είμαι, δεν θέλω να είμαι ο Αλ Πατσίνο στα 82 που έκανε παιδί» αποκρίθηκε στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Παράλληλα, ο Λιάγκας αποθέωσε το ντύσιμο του Κωστόπουλου, όπως θα δείτε στην αρχή του βίντεο και δικαιολόγησε τον ίδιο που φόρεσε ένα πιο απλό πουκάμισο, καθώς όπως αποκάλυψε έχει πάρει δέκα κιλά το καλοκαίρι και πλέον δεν του κάνει κανένα σακάκι!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Τέλος τα μεγαλεία για Πέτρο Κωστόπουλο - Το ανακοίνωσε On camera - Τον απείλησαν με καραμπίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μίλησε για την διαδρομή του τα τελευταία χρόνια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ιδίως όσον αφορά τα παιδιά του και δη τον γιο του που είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, ακολουθώντας τις αδερφές του.

Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν γνώσεις πολιτικής επικοινωνίας, ιδίως ο Πέτρος Κωστόπουλος που ασχολείτο για δεκαετίες και έχει σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης».

Από το ξεκίνημα κιόλας ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήρε την διαδρομή «κομήτη» που έχει κάνει αυτές τις εβδομάδες ο Κασσελάκης για να θεωρείται φαβορί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στο πώς είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το κόμμα, μια εικόνα που στο παρελθόν οι Συριζαίοι την είχαν στηλιτεύσει στους πολιτικούς αντιπάλους.

«Του έκανε καλό που μίλησε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έδειξε και τον σύντροφό του. Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Κι ο Κασσελάκης κι ο Μητσοτάκης έχουν μια αμερικάνικη επικοινωνία. Το TikTok, ο χαβαλές, τα παιδιά, όλα αυτά είναι αμερικανιά. Πλέον, δεν έχουμε να κάνουμε με παλαιοκομμουνιστές των 70s που είναι μόνιμα νταουνιασμένοι, δε χαίρονται ποτέ, σαν να πεθαίνουν…Αυτή τη μίρλα ο Κασσελάκης ήρθε και την αποκαθήλωσε. Είναι ανοιχτός. Έχει κάνει φάουλ σαφώς. Εγώ πιστεύω κι ο Ανδρουλάκης έχει πρόβλημα με τον Κασσελάκη. Όπως το βλέπω, ο Κασσελάκης είναι μια πασοκική περίπτωση.

Θα έλεγες ότι ταιριάζει πιο πολύ εκεί. Είναι ο Μητσοτάκης στο εκσυγχρονιστικό, έρχεται κι ο Κασσελάκης που κι αυτός αυτό διατείνεται. Ο Κασσελάκης είναι η νέμεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι έκραζαν, ό,τι διέσυραν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα τον έχουν αρχηγό. Ντυμένος άψογα, Γουόλ Στριτ, σπίτι στις Σπέτσες και καλά κάνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Στέφανος θα βγει αρχηγός. Το trend που έχει δημιουργηθεί παντού, τον βοηθάει. Εκεί δεν πιστεύω ότι θα μείνουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.

Πιστεύω ότι το look που έχει ο Στέφανος, βοηθάει να δεχτεί ένα πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας ότι είναι γκέι και με σύντροφο. Αυτό εκτιμήθηκε. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία μας έγινε ξαφνικά μοντέρνα. Αλλά ένα κομμάτι ριζοσπαστικοποιήθηκε. Ο Μητσοτάκης έχει 3 γκέι συνεργάτες που το έχουν πει ανοιχτά. Εγώ να σου πω ότι σήμερα το θέμα γκέι δεν το βλέπω. Δεν βλέπω κάποιον και λέω είναι γκέι. Βλέπω έναν άνθρωπο».

Μετάνιωσε για το «ξεβλάχεμα» ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέφερε την επίμαχη φράση που είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «ξεβλάχεμα της Ελλάδας» και τον ρώτησε αν έχει μετανιώσει που την είπε, με τον εκδότη να δηλώνει ότι μετανιώσε μεν, αλλά να εξηγεί και το πλαίσιο στο οποίο ειπώθηκε.

«Εγώ το είχα πει στην πλάκα στην κοπέλα και μίλαγα για τα περιοδικά. Δε μιλούσα για τον ελληνικό λαό. Σιγά τα δέντρα…Δεν είμαι και τόσο μ@λ@κ@ς να πω ότι ξεβλάχεψα το σύνολο της Ελλάδας. Εγώ είπα ότι ο Τύπος μέχρι να εμφανιστεί το Κλικ, ήταν αλλιώς. Άλλαξε τότε, έβγαλε την επαρχιώτικη μορφή του και άλλαξαν όλα τα μέσα. Για να διάβαζε κάποιος αυτά που γράφαμε, πάει να πει ότι κάποιος σε είχε πείσει ότι δε γράφει μ@λ@κίες. Αυτά τα έγραφαν από το 1920 η Vogue, το Vanity Fair…Εμείς βάζαμε μηχανές, οι άλλοι έβαζαν Porsche και τα ακούγαμε εμείς».

Η απόρριψη ενός δεύτερου γάμου και τα παιδιά του

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση που είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ο Λιάγκας τον ρώτησε αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά.

«Τρελός είσαι; Δεν δίνω ούτε 1%. Εγώ έχω δύο αρχές, μία ότι δεν θα αλλάξω ομάδες και μία ότι δε θα ξαναπαντρευτώ. Να είσαι με έναν άνθρωπο και να συγκατοικείς, οκ. Δεν θα κάνω άλλο παιδί, δεν θέλω να είμαι σαν τον Πατσίνο με μωρό παιδί στα 82. Δεν υπάρχει λόγος να παντρευτώ ξανά. Όπως βλέπεις, τα νέα ζευγάρια χωρίζουν. Η χειραφέτηση της γυναίκας, η οικονομική της ανεξαρτησία έχει αλλάξει τα δεδομένα. Ο γάμος έχει πάψει να είναι σαν ταμπού.

Ούτε μια γυναίκα άμα χωρίσει θα νιώσει ότι είναι κάτι κακό. Κάποιες σχέσεις μου γράφτηκαν. Έχω κάνει δύο σχέσεις σε αυτά τα 10 χρόνια, που κράτησαν ενάμιση χρόνο. Θέλω μια σχέση, αλλά όχι να είμαστε όλη την ώρα μαζί. Θα μου άρεσε να έχω 2-3 μέρες μακριά από την άλλη. Αυτή την περίοδο δεν με κυνηγάει καμία. Είμαι σόλο. Μια γυναίκα που είναι ωραία, δεν παύει ποτέ να είναι ωραία. Κι όποια ηλικία κι αν έχει, τη θαυμάζεις, σε ελκύει. Αν μου έλεγαν αύριο ότι με θέλει η Βεργκάρα, θα πήγαινα κολυμπώντας».

Για ακόμα μια φορά, ο εκδότης εξέφρασε την αγάπη του για τα παιδιά του, με τον γιο του Μάξιμο να έχει ιδιαίτερη θέση στα λόγια του.

«Με τον γιο μου είμαι δυστυχισμένος. Με έχει ξεπεράσει στο μπόι και προσπαθώ κάθε μέρα κάπως να το καθυστερήσω αυτό. Ένας λόγος που γυμνάζομαι, είναι για να μπορώ να παίζω μαζί του. Ο γιος μου έχει πολύ γυμνασμένο σώμα, είναι και κολυμβητής, κάνει και τα βάρη του. Πάμε κάθε μέρα στον καθρέφτη και κοιταζόμαστε και προσπαθώ να τον πείσω πως δε με πέρασε. Οι κόρες μου μου λείπουν, αλλά όχι όπως τα πρώτα χρόνια. Τις θαυμάζω για την καριέρα τους, κάνουν τη ζωή τους. Έτσι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες. Εγώ δε θα ήθελα μια γυναίκα που δε δουλεύει».

Είναι κολλημένος στο ένδοξο παρελθόν;

Όταν η συζήτηση στράφηκε στα επαγγελματικά του, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την εκδοτική του δράση στην Alpha Editions, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν επιχειρεί να ξαναγίνει αυτό που ήταν, γιατί ο κόσμος προχωράει.

«Δε μπορείς να ζεις συνέχεια με το παρελθόν. Δεν πάω να ξαναγίνω αυτό που ήμουν. Πάντα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Εγώ τυχαία έβγαλα λεφτά. Απλά γούσταρα τα περιοδικά, διάβαζα με τους τόνους περιοδικά. Υπάρχει μια λάθος θεωρία ότι αν έχεις ζήσει τα πάντα, δε σου λείπει τίποτα. Αλλά αν κάτι το έχεις ζήσει, τότε σου λείπει. Τώρα μου λείπουν τα ταξίδια που έκανα».

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως έχει βρεθεί 3 φορές πολύ κοντά στο να τον πυροβολήσουν.

«Έχω κινδυνεύσει να δεχθώ σφαίρα τουλάχιστον 3 φορές στην Αμερική, σε περιοχές που είναι βλαχαδερά, Rednecks. Εκεί, στο Τέξας, τους γκέι τους σκοτώνουν. Μια φορά πήγαν να μας πυροβολήσουν γιατί κάποιος έκανε για πλάκα τον γκέι. Η δεύτερη γιατί παρκάραμε σε ένα πάρκο στο πεζοδρόμιο για να κάνουμε φωτογράφιση και ήρθε ένας 20χρονος, τραβάει πιστόλι και έτρεμε το χέρι του.

Άλλη μια δόση ήταν που πήγαμε να φάμε μπριζόλες στο Τέξας, είχαμε μακριά μαλλιά, κάτι σήματα, ήταν εκεί κάτι τεράστιες γυναίκες και κάτι τεράστιοι τύποι. Ζητάω κάτι να πιούμε και να φάμε και μου λέει “δεν έχουμε”. Μου λέει “είσαι Hell’s Angels”, του λέω ότι είμαι Ευρωπαίος δημοσιογράφος και θέλουμε να φάμε. Κατεβάζει την καραμπίνα από πάνω από το μπαρ τότε και όπως ήμασταν, το βάλαμε στα πόδια».

 

Η ξανθιά που τρέλανε τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο - Τον "τσάκωσε" η κάμερα στον κόσμο να... (Vid)

Στην Μύκονο κάνει διακοπές ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον γιο του, Μάξιμο. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον επιχειρηματία έξω από μπαρ στα Ματογιάννια όπου συνάντησε και χαιρέτισε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο που έπινε το ποτό του περικυκλωμένος από ωραίες γυναίκες μεταξύ των οποίων και η Τζούλια Νόβα.

Κι αν ο πρώην εκδότης μετά τις χαιρετούρες αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η όμορφη παρέα του συνέχισαν την βραδιά τους στο μπαρ χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, η Τζούλια Νόβα ήταν μες στην καλή χαρά και δεν σταμάτησε τον χορό, ενώ είναι χαρακτηριστικές οι κινήσεις του Κωστόπουλου με τα χέρια, που δείχνει τον... θαυμασμό του για την ομορφιά της!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags