Ο Γιώργος Λιάγκας από το διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά και μετά, κρατάει πάντα κρυφή την ερωτική του ζωή και ουδέποτε έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στον Τύπο.

Μάλιστα, τόσα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες φωτογραφίες του με γυναίκες και ακόμα και όσες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο ότι ήταν όντως σύντροφοί του.

Αυτή την φορά όμως το ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO δεν αφορά τη νέα του σύντροφο, αλλά την πρώην, η οποία την χώρισε για απιστία» και μάλιστα δίνει και κάποιες έξτρα πληροφορίες για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα με την «Αλίκη»!

Ιδού:

Αποκάλυψη-βόμβα Χαλκιά για Φιλιππίδη - Όλα τούμπα με τη νέα του ζωή - Λιάγκας: "Αυτό είναι είδηση"! (Vid)

Ο Τάσος Χαλκιάς κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης και οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άργησε να μπει στην κουβέντα τους και μία από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: Έχω μιλήσει μία φορά μαζί του μετά την δίκη και μου εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στη δουλειά. Φυσικά και θέλει να επιστρέψει. Ποιος δεν θα ήθελε; Ο Πέτρος κατά τη γνώμη πρέπει πρώτα να… καθαρθεί ολοκληρωτικά και μετά να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. Προφανώς και θα υπάρχουν παραγωγοί που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Αλλά από τον κόσμο θα είναι δύσκολο να τον δεχθεί, γιατί έχει φάει μεγάλη ρετσινιά. Αλλά αν καθαρθεί τελείως, τότε ο Πέτρος έχει τον τρόπο να βρει ξανά επαφή με τον κόσμο, γιατί υπάρχουν πολλοί που τον θέλουν πίσω. Αν κριθεί αθώος δεν θα μπορεί κάποιος να τον αμφισβητήσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη και όσα είπε για την Πέτρο Φιλιππίδη μετά το 16ο λεπτό: