Facebook Pixel Φάρμα: Αποκαλύφθηκε το πρώτο ζευγάρι στη "Φάρμα" - Τους τσάκωσε η κάμερα - Κυκλοφόρησαν "ιδιαίτερα" πλάνα (Vid)
Life
| 2023-10-06 22:35:00

Αποκαλύφθηκε το πρώτο ζευγάρι στη "Φάρμα" - Τους τσάκωσε η κάμερα - Κυκλοφόρησαν "ιδιαίτερα" πλάνα (Vid)

Sportdog Team
Αποκαλύφθηκε το πρώτο ζευγάρι στη "Φάρμα" - Τους τσάκωσε η κάμερα - Κυκλοφόρησαν "ιδιαίτερα" πλάνα (Vid)

Δεν κρύβονται οι δύο παίκτες!

Γεγονός αποτελεί το πρώτο ζευγάρι της «Φάρμας», με τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να καθιστούν σαφές πως αναμένεται να δούμε… πολλά περισσότερα στον αέρα του Star!

Ο λόγος για την 30χρονη Νάσια Ευαγγελάτου και τον 35χρονο Σπύρο Κοσμά, οι οποίοι έχουν αναπτύξει μία οικειότητα μεταξύ τους, κάτι που έγινε πιο εμφανές με τον τραυματισμό της πρώτης μέσα στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος αντέδρασε, μη αφήνοντάς τη λεπτό μόνη, παρά το γεγονός πως οι κάμερες κατέγραφαν.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν δια στόματος Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», Σπύρος και Νάσια έχουν ήδη γίνει ζευγάρι!

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», είπε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι Μαρία Περπινιά να επιβεβαιώνει -με λίγη… δυσαρέσκεια- πως πράγματι οι δύο παίκτες έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση.

 

Στην επίσημη ανακοίνωση του Star, οι παίκτες παρουσιάζονται ως εξής:

Σπύρος Κοσμάς (35 ετών)

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.

Νάσια Ευαγγελάτου (30 ετών)

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags