Στη δίνη των πλειστηριασμών έχει βρεθεί ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης καθώς και δεύτερη βίλα του βγαίνει «στο σφυρί».

Ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους και νυν σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται σε δύσκολη θέση από το 2018 όταν η βίλα του στο Πανόραμα Βούλας είχε περάσει σε πιστωτικό ίδρυμα έπειτα από άγονο πλειστηριασμό.

 
 

Σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό «Secret», ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό μίας ακόμα βίλας στη Γλυφάδα.

Η τιμή, μάλιστα, της πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο ποσό των 4.317.000 ευρώ, ενώ η διαδικασία του πλειστηριασμού επισπεύδεται από πιστωτικό ίδρυμα για χρέη του επιχειρηματία ύψους 700.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, ο εν λόγω πλειστηριασμός τελεί σε αναστολή, κάτι που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας έχει την ευκαιρία να σώσει το ακίνητο και να μην αλλάξει χέρια.

Ποιος… Πηλαδάκης; Με άλλον γνωστό Έλληνα γυμνή στη λίμνη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! (ΦΩΤΟ-Vid)

Στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνει στην Ελβετία η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μάλιστα βρίσκεται εκεί μαζί με τον καλό της φίλο και μάνατζερ, Χάρη Σιανίδη.

Το καλλίγραμμο μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε και ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ, μέσα σε ένα εξωτερικό τζακούζι, αλλά και μία φωτογραφία που απολαμβάνει το μπάνιο της στη λίμνη γυμνή!

Το μοντέλο μάλιστα μας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της: «Σε μια βροχερή μέρα βρήκα ένα μέρος σαν τον παράδεισο όπου η βροχή, το δάσος και η λίμνη και όλη αυτή η ομορφιά θα μπορούσαν να ηρεμήσουν το μυαλό μου…»