Facebook Pixel Η πρώην του Ουγγαρέζου σε σχέση με πασίγνωστο παίκτη Survivor - Αποκάλυψη με… γυμνή ΦΩΤΟ!
Life
| 2023-11-07 09:00:00

Η πρώην του Ουγγαρέζου σε σχέση με πασίγνωστο παίκτη Survivor - Αποκάλυψη με… γυμνή ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Η πρώην του Ουγγαρέζου σε σχέση με πασίγνωστο παίκτη Survivor - Αποκάλυψη με… γυμνή ΦΩΤΟ!

Το σχόλιο που πρόδωσε το ζευγάρι, η φωτογράφιση που... προκαλεί και η ζακέτα που ξέχασε να πάρει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Ζευγάρι φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έγινε γνωστός από το πρώτο Survivor, ενώ πέρυσι συμμετείχε και στην All Star εκδοχή του.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος για πολλά χρόνια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ανέβασε μία άκρως… καυτή φωτογραφία στο Instagram, την οποία έσπευσε να σχολιάσει ο survivor φίλος και ουσιαστικά έτσι να επιβεβαιώσει τη φήμη που υπήρχε εδώ και καιρό, καθώς κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχθεί!

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως οι δυο τους διατηρούσαν μια φιλική σχέση και μάλιστα η Ιλένια Ουίλιαμς είχε διαψεύσει παλιότερα ρεπορτάζ.

 

«Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει» τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

 

O Κώστας Αναγνωστόπουλος πάντως, ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένια Ουίλιαμς, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Εμφανίστηκε και στην κηδεία που έγινε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Η Ιλένια Ουίλιμς υπήρξε ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για πέντε χρόνια. Το ζευγάρι συγκατοικούσε, ενώ είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1 για μία χρονιά. Το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ωστόσο, οι δυο τουςέχουν καταφέρει να έχουν μία καλή σχέση, μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πάει στην κηδεία του πατέρα της Ιλένια Ουίλιαμς, Ρόμπερτ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags