Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Survivor: "Όλες οι γυναίκες θέλουν ίδια οπίσθια με εμένα", είπε στο Survivor και η κάμερα έκανε σούπερ ζουμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-01-12 07:43:00

"Όλες οι γυναίκες θέλουν ίδια οπίσθια με εμένα", είπε στο Survivor και η κάμερα έκανε σούπερ ζουμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Όλες οι γυναίκες θέλουν ίδια οπίσθια με εμένα", είπε στο Survivor και η κάμερα έκανε σούπερ ζουμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη γνωρίσαμε στο Ρουκ Ζουκ ως γυμνάστρια, τη θαυμάζουμε στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτρια των Μπλε και ειδική στην εκγύμναση γλουτών

Για τη δουλειά της και τη συμμετοχή της στο Survivor μίλησε η Μαριλίνα Βακονδίου.

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια των Μπλε εξήγησε πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την εκγύμναση γλουτών.

«Το glutes make-over το ξεκίνησα, γιατί οι γυναίκες, όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο του fitness, εδώ και 13 χρόνια, μου ζητούσαν να κάνουν γλουτό-πόδια. Οπότε σιγά σιγά, επειδή έβλεπαν αποτέλεσμα και μου έφερναν πολύ κόσμο, τις φίλες τους, τις αδερφές τους κλπ, είπα να ασχοληθώ συγκεκριμένα με αυτό το κομμάτι. Κι επειδή είναι αρκετά αποτελεσματικό, έχω εστιάσει σε αυτό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συνήθως οι γυναίκες που γνωρίζω, πάντα μου λένε "θέλω να γίνω σαν κι εσένα" και οι ασκούμενές μου. Μου λένε "θέλω να αποκτήσω πόδια, γλουτούς και τα σχετικά", οπότε το εκμεταλλεύτηκα αυτό».
Τέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor. «Αυτό που θα δει ο κόσμος από μένα είναι ότι προσαρμόζομαι πάρα πολύ εύκολα κι εγκληματίζομαι σε έναν χώρο, είμαι αρκετά συνεννοήσιμη κι αρκετά επικοινωνιακή. Έχω θέμα όμως, και δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω. Δηλαδή αν δεν υπάρχει συνεννόηση από όλους και υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μου λέει τι να κάνω με διαφορετικό τρόπο κι όχι με τον τρόπο που μου αρέσει, εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. Ο λόγος που έχω έρθει στο Survivor είναι επειδή μέσα από τη δουλειά μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όριά τους, μέσω της γυμναστικής, οπότε είπα και εγώ να το δοκιμάσω και να ξεπεράσω τα δικά μου όρια», δήλωσε κλείνοντας.

 

Η γυμνάστρια που… τρέλανε κόσμο στο Ρουκ Ζουκ πάει Survivor - Άφωνη η Μακρυπούλια με… Τζένιφερ Λόπεζ! (Vid)

Μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 και η οποία κατάφερε να… προκαλέσει ντόρο στα social media με την εμφάνισή της στο παιχνίδι, ετοιμάζεται για το Survivor!

Η Μαριλίνα Βακονιδίου άλλωστε, εκτός από όμορφη, είναι και ιδιαιτέρως γυμνασμένη, αφού επαγγέλλεται γυμνάστρια και όπως είχε αποκαλύψει στη Ζέτα Μακρυπούλια, έχει ως πλάνο να βρεθεί στην Αμερική και να γυμνάσει τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ!

Το personal training αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνη. Έτσι, δουλεύοντας τόσα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και έχοντας επαφή με γυναίκες, συζητώντας μαζί τους για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, κατέληξε στη δημιουργία του δικού της προπονητικού συστήματος, του Glute Makeover.

Η όμορφη γυμνάστρια είναι από τις πρώτες παίκτριες που θα δούμε στο φετινό κύκλο του Survivor!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags