Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασίγνωστο ζευγάρι του Survivor πήγε κρυφά σε παιχνίδι Παναθηναϊκού και τους έκανε... τσακωτούς η κάμερα!
Life
| 2024-02-14 09:20:00

Πασίγνωστο ζευγάρι του Survivor πήγε κρυφά σε παιχνίδι Παναθηναϊκού και τους έκανε... τσακωτούς η κάμερα!

Sportdog Team
Πασίγνωστο ζευγάρι του Survivor πήγε κρυφά σε παιχνίδι Παναθηναϊκού και τους έκανε... τσακωτούς η κάμερα!

 Ήθελαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους και πίστευαν πως κανείς δεν θα τους αναγνώριζε στο γήπεδο. Όμως η κάμερα είχε κέφια...

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το ζευγάρι που το κοινό γνώρισε και αγάπησε στο Survivor, μίλησαν για τον έρωτά τους στην εκπομπή “Break” του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκάλυψε ο νικητής του All-Star Survivor, ενώ η σχέση τους δεν είχε ακόμη επισημοποιηθεί, η κάμερα τους “έπιασε” σε μια επίσκεψη που έκαναν στο ΟΑΚΑ για αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Πριν φύγω για το Survivor είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν για την σχέση τους αλλά και τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Oι δυο πρώην παίκτες του reality επιβίωσης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή The Break, όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για την στιγμή που είδε τον σύντροφό της να μπαίνει στο παιχνίδι έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Κεφαλά. 

«Έχω πει πολλά για τον Σάκη γιατί εγώ πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα. Για να εξηγήσω και να δικαιολογήσω την αντίδρασή μου. Είχε μια περιπέτεια με την συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία μπήκαν μαζί στο παιχνίδι. Εγώ όταν είχα φύγει για Άγιο Δομίνικο τους είχα αφήσει να είναι μαζί».

«Όταν τους είδα να έρχονται μαζί στην παραλία, που εγώ για δύο μήνες δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι ότι… εντάξει, ήρθαν να μου κάνουν πλάκα αυτοί οι δύο. Σκάσανε ζευγαράκι να μου πουν τί εμένα εδώ πέρα που είμαι δύο μήνες… Και λίγα είπα», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags