Facebook Pixel Δεν χώρισαν μόνο Νίνο-Ζόζεφιν! "Διαζύγιο βόμβα" για ζευγάρι τραγουδιστών
Life
| 2024-02-28 09:00:00

Δεν χώρισαν μόνο ο Νίνο με τη Ζόζεφιν - Νέο "διαζύγιο βόμβα" για ζευγάρι τραγουδιστών (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν χώρισαν μόνο ο Νίνο με τη Ζόζεφιν - Νέο "διαζύγιο βόμβα" για ζευγάρι τραγουδιστών (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες εποχές για ζευγάρια καλλιτεχνών, καθώς είχαμε άλλον έναν χωρισμό!

 

Μπορεί πριν μερικές ημέρες η Josephine να δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο τίτλος που αντιπροσωπεύει την προσωπική της ζωή είναι το «Έρωτά μου», ωστόσο, μια κίνηση τόσο από τη μεριά της όσο και από τον Νίνο στα social media, με τα εκατέρωθεν unfollow,  προκάλεσε ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Τόσο η Ζόζεφιν όσο και ο Νίνο, έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, αποφεύγοντας κάμερες φωτογράφους αλλά και ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με αυτή, παρά μόνο δήλωναν ότι είναι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής τους.

 

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Josephine «Τα καλά κορίτσια» σε γνωστό λούνα παρκ στου Ρέντη. Τότε ήταν που η Ζόζεφιν έκανε την αποκάλυψη ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπος της και πως ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου.

«Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με το γνωστό προφίλ στο Instagram, «soulaglamorous», είχαμε έναν ακόμα χωρισμό αυτές τις ημέρες, ανάμεσα σε ζευγάρι δύο τραγουδιστών…

Ιδού και οι λεπτομέρειες του κουίζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags