Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρουσιάστρια χώρισε κορυφαίο αθλητή γιατί είναι... εθισμένη στο σεξ - "Κατέστρεψε" δεκάδες ποδοσφαιριστές!
Life
| 2024-03-07 09:40:00

Παρουσιάστρια χώρισε κορυφαίο αθλητή γιατί είναι... εθισμένη στο σεξ - "Κατέστρεψε" δεκάδες ποδοσφαιριστές!

Sportdog Team
Παρουσιάστρια χώρισε κορυφαίο αθλητή γιατί είναι... εθισμένη στο σεξ - "Κατέστρεψε" δεκάδες ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz. Έχει μία τρέλα με τους αθλητές και οι σχέσεις της είναι μόνο με διάσημους και δεν κρατούν πολύ. Για τους λόγους που γίνεται αυτό, ακούγονται πολλά, αν και η ίδια το διαψεύδει...

Μελίσα Σάτα! Ένα όνομα… δεκάδες ιστορίες στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού. Μια γυναίκα «πυρκαγιά» που άναψε στο πέρασμα των τελευταίων ετών «φωτιές» στα κρεβάτια ορισμένων εκ των πλέον διάσημων αθλητών του πλανήτη, με πιο πρόσφατο τον κορυφαίο Ιταλό τενίστα, Ματέο Μπερετίνι.

Μετά από ένα χρόνο σχέσης το ζευγάρι επιβεβαίωσε το χωρισμό του και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ακόρεστη επιθυμία της Σάτα για έντονη σεξουαλική ζωή με τους συντρόφους της. Χωρίς ίχνος υπερβολής η Ιταλίδα καλλονή αρέσκεται να… καταστρέφει καριέρες κορυφαίων ονομάτων των σπορ και στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται ονόματα που προκαλούν θόρυβο.

Η Μελίσα Σάττα είχε δεσμό με τους Κριστιάν Βιέρι και Ζερόμ Μπόατενγκ από το χώρο του ποδοσφαίρου και πρόσφατα χώρισε από τον τενίστα Μπερετίνι.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια και μοντέλο κατήγγειλε την «ανάκριση των μέσων ενημέρωσης» που υφίσταται μετά τον χωρισμό της με τον τενίστα Ματέο Μπερετίνι και απείλησε να κινηθεί νομικά κατά των μέσων ενημέρωσης που την ορίζουν ως «εθισμένη στο σεξ» .

«Είναι καιρός ο Τύπος να αναλάβει την ευθύνη για τον πειρασμό του να με δυσφημήσει τόσο αθέμιτα και να θέσει σε κίνδυνο την προσωπική μου ασφάλεια. Και εδώ είμαι, για άλλη μια φορά αναγκασμένος να αναλάβω την αυτοάμυνά μου ενώπιον του δικαστηρίου της ανάκρισης μέσων ενημέρωσης, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα έγκλημα, ούτε ηθικά κατακριτέα συμπεριφορά. Τίποτα. Αυτή τη φορά, ο Τύπος (και ζητώ συγγνώμη από όσους ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου με συνείδηση, δέσμευση και προετοιμασία, αν χρησιμοποιήσω έναν όρο που τους φέρνει σε επαφή με αυτούς που χρησιμοποιούν έντυπο χαρτί ως απλή άσκηση κοινωνικής χυδαιότητας), όσον αφορά τον συζητημένο χωρισμό μου, δεν παρέλειψε να κάνει την είδηση ​​πιο ευχάριστη. Πουλήστε μερικά τυπωμένα αντίτυπα ή κερδίστε μερικά περισσότερα κλικ αποκαλώντας με "εθισμένη στο σεξ"», μοιράστηκε με τους περισσότερους από 4,8 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Η Μελίσα Σάτα, ο Βιέρι και ο Κόμπι Μπράιαντ

Όλα ξεκίνησαν το 2006 με την Σάτα να συνάπτει σχέση με τον Κριστιάν Βιέρι μένοντας μαζί του για μία πενταετία, διαφημίζοντας και την προσπάθεια της Εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με μία ιδιαίτερα «πικάντικη» εμφάνιση.

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, άναψε… φωτιές στο NBA με τους δημοσιογράφους να την καταγράφουν να μπαίνει σ’ ένα ξενοδοχείο με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιντ. Ναι, ούτε ο Κόμπι δεν ξέφυγε από τα νύχτα της.

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου του 2020, έφτασε εκείνη την περίοδο ένα βήμα από τον χωρισμό, καθώς η γυναίκα του, Βανέσα, έκανε αίτηση διαζυγίου με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση. Η Σάτα δεν σταμάτησε εκεί όμως καθώς μετά από περίπου τρία χρόνια γνώρισε τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, με τον Γκανέζο επιθετικό να αγωνίζεται εκείνη την περίοδο στην Σάλκε.

Το παιδί με τον Μπόατε

Η ίδια φέρεται να το αρνείται μιας και ανέφερε πως ο άντρας της είχε θέμα με την κήλη και οι τραυματισμοί οφείλονταν σ’ αυτό το πρόβλημα αλλά η «μανία» της φέρεται να επιβεβαιώνεται και στο τελευταίο «θύμα» της.

Ποια είναι η Μελίσα Σάτα

Η Μελίσα Σάτα ξεκίνησε από μικρή να τραβάει τα βλέμματα του κοινού, μιας και μόλις στην ηλικία των 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας. Την επόμενη χρονιά μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της «Miss Extreme», με την ομορφιά της να ξεχωρίζει. Το 2008 μαζί με τον Τεό Μαμουκάρι παρουσίασε στην ιταλική τηλεόραση της εκπομπή “First and Last” ενώ ένα χρόνο αργότερα έγινε το μοντέλο στη παρουσίαση του Peugeot 107 Sweet Years.

Τον Φεβρουάριο του 2010 κι ενώ ήταν σε σχέση με τον Κριστιάν Βιέρι, η Σάτα εμφανίστηκε στο περιοδικό Sports Illustrated για το ειδικό τεύχος αφιερωμένο στα μαγιό (Sports Illustrated Magazine Swimsuit Issue) για μια φωτογράφηση φορώντας πάνω στο γυμνό σώμα της την εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας.

To 2013 η Σάτα συνεργάστηκε με τον Ράφα Μπενίτεθ στην αθλητική εκπομπή “TikiTaka”, ενώ ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το πρώτο της παιδί, με τον άσο της Σάλκε, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags