Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν είναι μόνο ο Σφακιανάκης - Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής βγάζει τραγούδι μετά από 22 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-08 19:44:00

Δεν είναι μόνο ο Σφακιανάκης - Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής βγάζει τραγούδι μετά από 22 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν είναι μόνο ο Σφακιανάκης - Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής βγάζει τραγούδι μετά από 22 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πήρε απόφαση και έπιασε πάλι το μικρόφωνο. Μάλιστα, το πρώτο του τραγούδι είναι "δώρο" από ένα κορυφαίο όνομα!

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο τραγούδι μετά από 22 χρόνια απουσίας, με ένα νέο κομμάτι το οποίο έχει τίτλο “Δεν επιτρέπεται”.

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother 1, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να επανέλθει στο τραγούδι η οποία όπως εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν και πολύ δύσκολη.

«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο κι ήταν εκεί το μπατζανάκι μου, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει “κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι”. Το ακούω και του λέω “τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή;”. Το δοκίμασα 2-3 φορές και λέω “γιατί να μην το ξανακάνω;”», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα peak με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από εκεί ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο κι επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί για 10-12 χρόνια», εξήγησε.

Για τις σχέσεις του σήμερα με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Τσάκα), είπε: «Δεν έχουμε πολλές επαφές πλέον. Ίσα ίσα λέμε ένα γεια στα social media. Έχει πάει στη Γερμανία τώρα ο Γιώργος».

 

Πρόδρομος Καθηνιώτης: «Θα ήθελα να πάω στο…»

Τον Πρόδρομο Καθηνιώτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής και διάσημος από τη συμμετοχή του στο Big Brother, έγινε πάππους και μιλάει για την επανασύνδεση και τον γάμο του με τη σύζυγό του Αλέκα, τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαριέττα Χρουσαλά.

«Είμαι πάππους, έχω 2 εγγόνια. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Την γνώρισα σε κλαμπ που δούλευα ως DJ. Χωρίσαμε στο παρελθόν γιατί ήθελε οικογένεια και εγώ όχι. Συναντηθήκαμε με την Αλέκα μετά από χρόνια στο μαγαζί μου και τα ξανά φτιάξαμε».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ο κόσμος μού μιλάει ακόμη για το Big Brother. Αισθάνθηκα νικητής και ας βγήκα δεύτερος. Μου είχαν κάνει πρόταση για το ‘asian express’. Θα ήθελα να πάω στο ‘J2US’. Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Τσάκα. Έχω κρατήσει επαφές με τη Ζήνα Κουτσελίνη, με τη Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχουμε επικοινωνία».

«Πέρασα πολύ ωραία στην εκπομπή με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Όταν κάναμε τηλεφωνικές στην εκπομπή, το ζούσα και ήθελα να βρίσω κάποιους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags