Θυμίζουμε ότι η οργάνωση "FEMEN" έκανε πάλι την εμφάνισή της, εκφράζοντας την αντίθεσή της στη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 (θα το συνδιοργανώσουν η Ουκρανία και η Πολωνία), λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωση το Δεκέμβριο του 2011.
Στην Ελβετία οι Ουκρανές αψήφησαν το κρύο και ύστερα από ένα περιπετειώδες ταξίδι, κατάφεραν να φτάσουν στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, Νταβός κατάφεραν να προσεγγίσουν την είσοδο του κτιρίου όπου φιλοξενούταν το διεθνές οικονομικό φόρουμ και εκεί γυμνόστηθες έδειξαν στις κάμερες συνθήματα που είχαν γράψει στο κορμί τους και σε πλακάτ, όπως: "Είμαστε φτωχοί εξαιτίας σας", "Η κρίση γεννιέται στο Νταβός" ή "το πάρτυ των γκάνγκστερς".
Πηγή: seleo.gr
Οι Ουκρανές topless ακτιβίστριες θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα!
| 13/02/12 - 10:40
Την επιθυμία τους να έρθουν στην Ελλάδα και να γνωρίσουν απο κοντά τον επαναστάτη Λουκάνικο, τον γνωστό σκύλο των αθηναϊκών διαδηλώσεων, εξέφρασαν οι Ουκρανές topless ακτιβίστριες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο