Μία εντελώς σιωπηλή και οικειοθελή αποχώρηση είχαμε χθες από το survivor όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Παππάς δεν θα είναι πια στο reality επιβίωσης!

Οι παίκτες γνωρίζουν το λόγο όμως οι τηλεθεατές δεν τον έμαθαν ποτέ, καθώς καμία ερώτηση που έγινε προς τον  παρουσιαστή του survivor δεν μεταδόθηκε και κόπηκε στο μοντάζ!

 

Γιατί αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το Survivor

Αυτό που  γνωρίζουμε είναι πως ο Αλέξης Παππάς θα κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου όπου και θα  διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών!

Προφανώς άν ο Αλέξης Παππάς καταφέρει να εκλεγεί  ευρωβουλευτής θα έχει κάνει το  κόλπο γκρόσο του αιώνα καθώς  από  τη συμμετοχή του στο πρώτο survivor και τα χρήματα που κέρδισε, κατάφερε back to back να συμμετάσχει σε νέο reality, το bachelor, με ακόμα περισσότερα χρήματα!

Στη συνέχεια αρνήθηκε το πρώτο survivor all star και μπήκε στο φετινό με ακόμα περισσότερα χρήματα αλλά και συμφωνία για να αποχωρήσει όταν θα πρέπει να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση!

Προφανώς αν καταφέρει να  εκλεγεί βουλευτής μιλάμε για 5 χρόνια με μισθούς που μπορούν να φτάνουν παροχές ακόμα και τα 20.000€ το μήνα

Πηγη: koolnews.gr

 

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Άναψαν τα αίματα με την ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους στο Survivor. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε ότι οι γυναίκες της δικής του ομάδας είναι πολύ χρήσιμες σε αντίθεση με αυτές της αντίπαλης ομάδας. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με πρώτη αυτή της Χρύσας Χατζηγερωργίου.

«Είπα ότι ξεκάθαρα μπορούν να ψηφίσουν εσένα γιατί δεν προσφέρεις στην ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να μην πιστεύει αυτό που ακούει: «Το αντίθετο του χρήσιμος είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε φίλε».

«Πολύ σωστά. Στη γλώσσα παίρνεις άριστα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Από όπου θέλετε πιάνεστε» ήταν η απάντηση του παίκτη του Survivor.