Ληστεία έγινε πριν από δύο εβδομάδες, στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, στην περιοχή της Βούλας. Πιο συγκεκριμένα, όσο ο τραγουδιστής ήταν σε διακοπές, ληστές μπήκαν στο ακίνητό του και του έκλεψαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά.

Ο τραγουδιστής όταν επέστρεψε στο σπίτι του του τα βρήκε όλα άνω κάτω κι έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία, δηλώνοντας πως η ζημία που υπέστη ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, η κακοτυχία δεν σταμάτησε εκεί, αφού τις ημέρες του Πάσχα, ο Γιώργος γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι του και να μην μπορέσει να ταξιδέψει, όπως είχε προγραμματίσει. Κάποιος να τον ξεματιάσει…

Περιοδικό Down Town Κύπρου

Το είδαμε και αυτό! Ο Μαζωνάκης διαφημίζει τους Rammstein και τραγουδάει… Du Hast

Άφωνοι έμειναν οι Έλληνες φαν των Γερμανών Rammstein που φέτος επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 14 χρόνια, μετά το βίντεο που παρακολούθησαν στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης προμοτάρει τη συναυλία τους ενώ κατάφερε να κάνει το κοινό να αναρωτιέται αν θα εμφανιστεί και εκείνος στη σκηνή μαζί τους!

Στο βίντεο ο Μαζωνάκης ψάχνει να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα γερμανικών και κάνει πρόβα στον καθρέφτη του την επιτυχία των Rammstein «Du hast».

Φαίνεται ότι η «συνεργασία» αυτή προέκυψε μετά από το πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Μαζωνάκης έχει υιοθετήσει τελευταία το look του τραγουδιστή Till Lindemann με πολλούς να αναφέρουν ότι μοιάζουν αρκετά.

@xtx_ramandanis_660 Μεταλαξη #fy #foryou #mazw #mazwnakis #rammsteinairbase ♬ πρωτότυπος ήχος - bren_lef