Το έκαναν πάλι το… θαύμα τους στο Ρουκ Ζουκ, όπου γνωρίσαμε δύο νέες, πάρα πολύ καλές ομάδες, οι οποίες φάνηκαν από την αρχή έτοιμες για όλα!

Η πρώτη - πρώτη λέξη που κλήθηκε η μια ομάδα να περιγράψει ήταν το «πουλί» και ενώ όλα φάνηκαν να κυλούσαν ήρεμα, η τελευταία παίκτρια τα έκανε όλα άνω κάτω με την Ζέτα Μακρυπούλια να αισθάνεται κάπως... αμήχανα!

Η περιγραφή ήταν… απερίγραπτη:

Άφωνη Ζέτα Μακρυπούλια με παίκτρια Ρουκ Ζουκ - "Πολύ σέξι για μεσημέρι" - "Μπαμπά να σου εξηγήσω…" (ΦΩΤΟ)

Εντύπωση προκάλεσε με τις ενδυματολογικές της επιλογές το μεσημέρι της Δευτέρας παίκτρια του Ρουκ Ζουκ.

Η όμορφη ξανθιά φόρεσε ένα τοπάκι, όπως εξήγησε και στη Ζέτα Μακρυπούλια που έκπληκτη της είπες και αυτή πως… παρά ήταν σέξι για μεσημεριανή εκπομπή.

Η κοπέλα πάντως ήταν ακομπλεξάριστη και λίγο μετά, αποκάλυψε πως για να βρουν τη φράση «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες», θα στεκόταν στην τελευταία φράση. Μόλις όλοι ξέσπασαν σε γέλια, έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει, «μπαμπά να σου εξηγήσω, ένα αστείο κάναμε»!

Δείτε την:

Ας θυμηθούμε και την προηγούμενη παίκτρια που μας είχε εντυπωσιάσει στο Ρουκ Ζουκ και τελικά την είδαμε λίγους μήνες μετά στο Survivor!

Μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 και η οποία κατάφερε να… προκαλέσει ντόρο στα social media με την εμφάνισή της στο παιχνίδι, ετοιμάζεται για το Survivor!

Η Μαριλίνα Βακονιδίου άλλωστε, εκτός από όμορφη, είναι και ιδιαιτέρως γυμνασμένη, αφού επαγγέλλεται γυμνάστρια και όπως είχε αποκαλύψει στη Ζέτα Μακρυπούλια, έχει ως πλάνο να βρεθεί στην Αμερική και να γυμνάσει τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ!

Το personal training αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνη. Έτσι, δουλεύοντας τόσα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και έχοντας επαφή με γυναίκες, συζητώντας μαζί τους για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, κατέληξε στη δημιουργία του δικού της προπονητικού συστήματος, του Glute Makeover.

Η όμορφη γυμνάστρια ήταν από τις πρώτες παίκτριες που θα δούμε στο φετινό κύκλο του Survivor!