Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να ξεπερνά αυτό τον χωρισμό με παρέα και διασκέδαση στα μπουζούκια, όπως είδαμε από διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, για να γιορτάσει τα γενέθλια της καλής της φίλης, Νικόλ Παναγιώτου και ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” να χορεύει ξέφρενα με την φίλη της.

Πάντως, ήταν χαμογελαστή κι έδειχνε ανανεωμένη, παρά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από επτά χρόνια γάμου.

"Πάγωσαν" όλοι με την αποκαλυπτική ΦΩΤΟ της Οικονομάκου μετά τον χωρισμό!

Η Αθηνά Οικονομάκου το πρώτο της Πάσχα επιστρέφοντας στη single ζωή, το πέρασε στο νησί της Άνδρου μαζί με 2 πολύ καλούς της φίλους, την Νικόλ Παναγιώτου (γνωστή ενδυματολόγο και κουμπάρα της) αλλά και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκιο.

Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για εκείνη αυτή τη χρονιά, ωστόσο όπως είδαμε μέσα από τα social media της, η ηθοποιός δεν έχασε το χαμόγελό της, κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά - αδίκως.

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον χωρισμό και τα αρνητικά σχόλια

Από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου λοιπόν στο Instagram, είδαμε πως οι στιγμές που πέρασε με τους φίλους της στο νησί ήταν αρκετά ήσυχες, γεμάτες χαμόγελο αλλά και παραδοσιακούς χωρούς ως είθισται τις μέρες του Πάσχα, στο μέρος που έμεναν.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί αναρωτήθηκαν πώς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ίδια μπορεί και δείχνει τόσο χαρούμενη, χωρίς να αποφευχθούν και τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά της αυτή μετά τον χωρισμό.

Πάντως αίσθηση προκάλεσε και η αποκαλυπτική της φωτογραφία από την παραλία. Κορμάρα η Αθηνά Οικονομάκου!

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο είπε το πιο σωστό βλέποντας τα πλάνα από τις πασχαλινές διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου στην πρωινή εκπομπή της.

«Πολύ χαρούμενη κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Το λέω γιατί είναι οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μετά την ανακοίνωση. Πάντως είναι γεγονός, ότι επειδή προφανώς δεν ξέρουμε πολλά από όσα συμβαίνουν - δηλαδή αν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και μήνες και προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο ενδεχομένως να επανασυνδεθεί - ίσως και γι’ αυτό να νιώθει τόσο άνετα να είναι εξωστρεφής. Γιατί αλλιώς, το να είναι τόσο νωπό κάτι - σε σχέση με το πότε το μάθαμε εμείς - και να είναι τόσο καλά…» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: Ίσως περνάει κι ένα μήνυμα παιδιά, ότι η ζωή συνεχίζεται και κάθε τέλος είναι μια αρχή κι εγώ αντιμετωπίζω αυτή την αρχή με πολύ χαμόγελο και χαρά.

Άλλωστε, η ηθοποιός στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησής της από τις διακοπές της στην Άνδρο είχε γράψει «Η ζωή είναι φευγαλέα, γι' αυτό άδραξε τη στιγμή όσο μπορείς» επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο αυτό που είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι δηλαδή η ζωή συνεχίζεται.

Σε κάθε περίπτωση ένας χωρισμός βιώνεται διαφορετικά από κάθε άνθρωπο και πράγματι, όπως είπε και η παρουσιάστρια του Happy Day, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά ούτε και να κρίνουμε τις αποφάσεις τους και τις αντιδράσεις τους.