Δεν είναι η πρώτη φορά που δύο αδέρφια πρωταγωνιστούν σε δικαστικές διαμάχες.

Η κρίση στη σχέση του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη ήταν γνωστή σε πολλούς ανθρώπους αφού οι δυο τους είχαν διακόψει τη συνεργασία τους εδώ και τρεις σεζόν και από τότε δεν είχαν κάποια επαφή.

δεν ήταν φυσικά η πρώτη κρίση στη σχέση τους, αφού αρκετό καιρό πριν έρθουν σε οριστική ρήξη είχαν πάλι βρεθεί αντιμέτωποι για οικονομικούς λόγους και τότε είχε μεσολαβήσει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος για να τους τα βρει.

Τον τελευταίο χρόνο, οι ειδήσεις που αφορούν τον Γιώργο Μαζωνάκη είχαν κατά κύριο λόγο αρνητικό πρόσημο. Εκτός από την αδερφή του, ο 52χρονος τραγουδιστής είχε απομακρύνει σταδιακά από τη ζωή του όλους σχεδόν τους φίλους και συνεργάτες που είχε δίπλα του τα τελευταία χρόνια.

Η αναβολή (την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή) της πρεμιέρας του στο χειμερινό κέντρο «Φωταέριο», οι αδικαιολόγητες απουσίες του κατά τη διάρκεια της σεζόν, το πρόωρο φινάλε αλλά και τα εκατονάδες βίντεο στα social media που, πολλές φορές, χλεύαζαν την παρουσία του στην πίστα είχαν ανησυχήσει αρκετό κόσμο, ανάμεσά τους και εμάς, που πάντα τον ακολουθούσαμε στα μαγαζιά που εμφανιζόταν. Την ίδια περίοδο τα βίντεο που ανέβαζε ο ίδιος στο instagram του έδειχναν πολλές φορές τουλάχιστον ακατανόητα.

 

Η χτεσινή ανακοίνωσή του μέσω των δικηγόρων του σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του «στενού συγγενικού του πρόσωπου», όπως διατυπώνεται, ήταν αρκετή για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι μιας σχέσης που δεν έχει πλέον επιστροφή.

Αν και έχουμε πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τους λόγους που προκάλεσαν αυτόν τον ενδο-οικογενειακό πόλεμο, δυστυχώς δεν μπορούμε να τις μεταφέρουμε εδώ γιατί περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα, ενώ είναι δεδομένο ότι η άλλη πλευρά θα παρουσιάσει το δικό της αφήγημα που απέχει πολύ από αυτό που έχει αρχίσει να διαρρέει από τους κύκλους του καλλιτέχνη.

Γεγονός πάντως είναι πως οι γονείς του τραγουδιστή είναι, κυριολεκτικά, απαρηγόρητοι καθώς βλέπουν, όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, τα δύο από τα τρία παιδιά τους να καταλήγουν αντιμέτωπα στις δικαστικές αίθουσες χωρίς να υπάρχει πλέον καμία ελπίδα συμβιβαστικής λύσης.

Πηγή: okmag.gr