Καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, φαίνεται πως αρχίζει να στρώνεται σιγά σιγά το έδαφος για την επόμενη. Στο διάστημα που ακολουθεί, τα κανάλια θα επιχειρήσουν να «κλειδώσουν» τα πρόσωπα με τα οποία επιθυμούν να συνεργαστούν του χρόνου και οι αλλαγές -αλλού μικρότερες αλλού μεγαλύτερες- θα πρέπει να θεωρηθούν δεδομένες.
Διαβάστε επίσης...
Στο Πρωινό φαίνεται ότι γίνεται ξεκάθαρο πλέον πως θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά στους συνεργάτες, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας, μεταξύ αστείου και σοβαρού, έκανε ήδη από τον αέρα της εκπομπής πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ανεξάρτητα αν εκείνος θα άφηνε δύσκολα το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου.
«Αν δεν του έχουν κάνει πρόταση, του κάνω εγώ στον αέρα πρόταση, έτσι για να υπάρχει μία. Μου αρέσει, είναι πολύ καλό παιδί. Πολλές φορές για να μείνεις σε μια εκπομπή πρέπει να υπάρχει μια πρόταση από αλλού για να σε διεκδικήσουν με περισσότερα χρήματα στην εκπομπή. Άρα λοιπόν, τώρα που έχει μια πρόταση από εδώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit.gr, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπεί πρόσωπα για διάφορες θέσεις και μία εξ αυτών έχει να κάνει με την ενίσχυση του lifestyle στο «Πρωινό». Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στην εκπομπή θα γίνει τουλάχιστον μία αλλαγή και αναζητείται πρόσωπο που θα γνωρίζει να χειρίζεται καλά την ψυχαγωγία.
Φαίνεται πως το σενάριο μιας εκπομπής που θα δίνει πάσα στον Γιώργο Λιάγκα στις 9 παραμένει στο τραπέζι και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός συνδυασμός παρουσιαστών που θα την αναλάβουν.
Παράλληλα, η σελίδα Μιντιάρχης γράφει: Δύο, μαθαίνω, δεδομένες οι αποχωρήσεις από το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα ενόψει της νέας σεζόν. Η μία έχει παραιτηθεί 2-3 φορές αλλά ανασκουμπώθηκε, η άλλη μπάφιασε. Λογικό.
Τέλος η τηλεόραση για Βουλγαράκη λόγω... Ιωαννίδη - Εξελίξεις με το ζευγάρι
Τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους ετοιμάζονται να γιορτάσουν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης. Την ίδια στιγμή παραμένουν ανοιχτά τα σενάρια γύρω από την αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής «Το Πρωινό». Αν η εκπομπή ξεκινάει τελικά στις 9 το πρωί (το κανάλι δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν θα υπάρχει ενημερωτική εκπομπή πριν από τον Γιώργο Λιάγκα) η Ελένη Βουλγαράκη δεν θα μπορεί να συμμετέχει εξαιτίας των ραδιοφωνικών της υποχρεώσεων.
Το θέμα όμως είναι αν η Ελένη θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον επόμενο χειμώνα καθώς πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται το φθινόπωρο σε ομάδα του εξωτερικού.
Πηγές από το περιβάλλον της 35χρονης παρουσιάστριας αναφέρουν ότι αν εκείνος φύγει τελικά εκτός Ελλάδος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον ακολουθήσει. «Είναι πολύ ερωτευμένοι, η σχέση τους έχει περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες και η Ελένη σκοπεύει να βάλει την προσωπική της ευτυχία πάνω από τη δουλειά της» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Εξάλλου οι φήμες λένε, χωρίς οι ίδιοι να έχουν πάρει θέση, ότι η πρόταση γάμου έχει γίνει ήδη από τα Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια ρομαντικής απόδρασής τους στη Βιέννη.
Πηγή: huffingtonpost.gr
Αισχρό σχόλιο για Βουλγαράκη και Ιωαννίδη στο Instagram: "Μία 35χρονη θα…"
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη, με τους δυο τους μάλιστα να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές το Πάσχα.
Μπορεί τους πρώτους μήνες το ζευγάρι να είχε κρατήσει τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον κανείς εκ των δυο δεν έχει διάθεση να… κρύβεται.
Έτσι, οι δυο τους δεν διστάζουν πλέον να ανεβάζουν φωτογραφίες, αλλά και να κάνουν comments στα social media.
Ωστόσο, πάντα υπάρχουν οι… κάφροι, που δεν σέβονται ούτε την ιδιωτική τους ζωή και κάνουν αισχρά σχόλια κάτω από φωτογραφίες τους, όπως το παρακάτω που έγινε το Πάσχα και σωστά μετά διαγράφηκε!
Κάτω από άκρα μυστικότητα - Έκαναν το επόμενο βήμα Ιωαννίδης-Βουλγαράκη!
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ελλάδος, Ελένη Βουλγαράκη, φαίνεται πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Οι δυο τους είναι μαζί δύο περίπου χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, ήταν έτοιμοι από καιρό για να συγκατοικήσουν.
Έτσι, πριν δέκα ημέρες, σύμφωνα με το like.philenews.com, μετακόμισαν στο κέντρο της Αθήνας σε ένα ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, στεγάζοντας τον έρωτά τους.
Επίσης, εδώ και καιρό κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει αρχίσει να συζητά το ενδεχόμενο γάμου μέσα στο καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την πιθανότητα επισημοποίησης.
Άλλωστε και ο Φώτης και η Ελένη μιλούν σπάνια για τη σχέση τους. «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν μπω στη διαδικασία και σκέφτομαι να μην κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι για κάτι ωραίο που συμβαίνει στη ζωή μου, το έχω χάσει το παιχνίδι», έχει αρκεστεί να πει εκείνη, συμπληρώνοντας: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει αν θα πει κάποιος κάτι κακοπροαίρετο για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με νοιάζει καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».