Όλα αυτά σε συναυλία του καλλιτέχνη στο γήπεδο «Χαλκάνορα Ιδαλίου» (Δάλι), στη Λευκωσία, το βράδυ της Παρασκευής (27-06-2025).
Ο Γιώργος Μαζωνάκης σταμάτησε το live του όταν αντιλήφθηκε φασαρία σε ένα σημείο του γηπέδου. Η ένταση συνεχίστηκε και ο καλλιτέχνης πήρε την απόφαση να διακόψει τη συναυλία μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
«Ξεφτίλες! Δεν σέβεστε τους ανθρώπους που είναι εδώ;» φώναξε από τη σκηνή, πριν ζητήσει από την ασφάλεια να απομακρύνει τα άτομα που εμπλέκονταν στο επεισόδιο. Ο κόσμος τον χειροκρότησε και περίμενε την ολοκλήρωση του επεισοδίου.
Κάποια στιγμή, ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να κάνει βήματα προς τα πίσω, αλλά στη συνέχεια επιστρέφει και απευθύνεται σε εκείνους που δημιούργησαν την ένταση και προς ένα συγκεκριμένο άτομο, που σύμφωνα με τον ίδιο ξεκίνησε το επεισόδιο.
«Τον π@@λ@» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει να καλεί στην σκηνή «τον μάγκα», όπως τον αποκαλεί, που προκάλεσε το επεισόδιο, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τους υπόλοιπους θεατές -κάτι, πάντως, που δεν φαίνεται να συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο λαϊκός ερμηνευτής να διακόψει τη συναυλία.
Αμέσως ξεκίνησαν εικασίες και αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς να εκφράζουν απογοήτευση αλλά και απορίες για την ξαφνική διακοπή.
Για την ιστορία το γήπεδο ήταν κατάμεστο, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ανεβαίνει στη σκηνή και να ερμηνεύει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, πριν τη διακοπή.
Πηγή: newsit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο