Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος κατά δήλωσή του γύρισε ελάχιστες βιντεοταινίες, γεγονός για το οποίο φαίνεται πως έχει μετανιώσει.

Ίσως να πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιος ενδεχομένως να προτιμούσε να ήταν… μεγαλύτερος. Ο Σταμάτης Γαρδέλης γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1960. Δηλαδή στην «αυγή» της δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας ο ελληνικός κινηματογράφος βρισκόταν στα ντουζένια του.

Λάθος εποχή…

Αν ερχόταν σε αυτόν τον κόσμο 20-25 χρόνια πριν και ακολουθούσε το ίδιο μονοπάτι στην ζωή του, είναι περίπου βέβαιο ότι το όνομά του θα στεκόταν δίπλα σε αυτά των πολλών «ζεν πρεμιέ» εκείνης της εποχής που έκαναν (άλλος μεγαλύτερη, άλλος μικρότερη) καριέρα στη μεγάλη οθόνη.