Η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος άφησαν πίσω την κρίση στη σχέση τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο, ρομαντικό καλοκαίρι.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2023, ωστόσο ένα διάστημα απομάκρυνσης έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το μεταξύ τους κεφάλαιο είχε κλείσει. Ομως, φαίνεται ότι η αγάπη δεν έσβησε και πλέον οι δυο τους κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μακριά από τα φώτα και την υπερέκθεση.

Πλέον η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δίνουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Για τις καλοκαιρινές διακοπές τους αρχικά αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στο Νησί των Ανέμων. Εκεί χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα και ο ένας τον άλλον, με τη χαρακτηριστική διακριτικότητα που τους διέπει ως ζευγάρι.

Ξανά ερωτευμένη η Ευγενία Σαμαρά με πολύ γνωστό ηθοποιό (ΦΩΤΟ)
screenshot

Αν και στη Μύκονο ήταν μαζί, κάποιες επιλογές της Ευγενίας δείχνουν ότι εξακολουθεί να επιδιώκει και τις δικές της προσωπικές στιγμές. Η ηθοποιός ταξίδεψε σε αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως σε Ικαρία, Δήλο, Σέριφο και Δελφούς, ενώ αμέσως μετά πέρασε τα σύνορα της χώρας… Ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι μαζί με τον αδελφό της, Στέλιο, χωρίς τον αγαπημένο της. Ο Οδ. Παπασπηλιόπουλος δεν ακολούθησε, αφού οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον κράτησαν στην Αθήνα.

Η Ευγενία ταξίδεψε αρχικά στην εξωτική Σρι Λάνκα, όπου έζησε ιδιαίτερες στιγμές όπως την εμπειρία του zipline πάνω από τα κατα- πράσινα τοπία, δημιουγώντας αξέχαστες αναμνήσεις. Μετά τη Σρι Λάνκα, η περιπέτεια συνεχίστηκε στον Καναδά, όπου έζησε επίσης έντονες εμπειρίες, όπως ράφτινγκ στον ποταμό Clearwater, τον πιο ισχυρό ποταμό, όπως είπε, που έχει βουτήξει ποτέ.

Η ζωή της είναι σε τροχιά σταθερότητας, αφού η επανασύνδεση με τον σύντροφό της εξελίσσεται με προσεκτικά βήματα. Αν και η μεταξύ τους σχέση είναι ζεστή και ανανεωμένη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ότι μένουν μαζί. Ενώ η προσωπική ζωή τους φαίνεται να βρίσκει και πάλι τις ισορροπίες της, και οι δύο είναι σε μια έντονη δημιουργικά καλλιτεχνική φάση.

Ο Οδ. Παπασπηλιόπουλος κάνει περιοδεία με την παράσταση «Οι Ορνιθες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη, και ήδη ετοιμάζεται για δύο μεγάλες θεατρικές επιστροφές, το «Ακρωτήρι» στο θέατρο «Ιλίσια» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τη «Δίκη» του Κάφκα στο θέατρο «Ark», όπου υποδύεται τον Γιόζεφ Κ. σε μια ριζοσπαστική σκηνοθεσία, και πάλι από τον Α. Μπινιάρη. Ωστόσο και ο Οδυσσέας ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη Στεφανία Γουλιώτη στον μονόλογο «Ο Εκλεκτός», τον οποίο έγραψαν μαζί, ενώ αναμένεται να κάνει και δυναμικό τηλεοπτικό comeback μέσα από τη νέα κωμική σειρά του Mega «Camping».

Ξανά ερωτευμένη η Ευγενία Σαμαρά με πολύ γνωστό ηθοποιό (ΦΩΤΟ)
instagram

Η Ευ. Σαμαρά επιστρέφει στην τηλεόραση με δύο projects. Θα τη δούμε στον β’ κύκλο της κωμωδίας «Εχω παιδιά», αλλά και ως παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού «Στην πίεση» στην ΕΡΤ1. Παράλληλα θα κάνει και θέατρο, πρωταγωνιστώντας σε ένα σύγχρονο ελληνικό έργο που θα ανέβει στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου». Ανανεωμένοι, επαγγελματικά δραστήριοι και, όπως φαίνεται, ερωτευμένοι, η Ευγενία και ο Οδυσσέας αποδεικνύουν ότι κάποιες σχέσεις αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή: real.gr

ΤΟ κορμί ξεπάγιασε: Η Ευγενία Σαμαρά με μπικίνι στον βόρειο Ειρηνικό (ΦΩΤΟ)

Η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ξεχωριστή εμπειρία από το ταξίδι της στον Καναδά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Τοφίνο και συγκεκριμένα στην παραλία Tonquin της νήσου Βανκούβερ, όπου, όπως αποκάλυψε στο Instagram, τόλμησε να βουτήξει στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού.

«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου. Ψύχραιμα το λέω! Απ’ ότι μας είπαν οι ντόπιοι έχει την ίδια θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι. Δηλαδή είναι τόσο κρύα που αν ήταν γλυκό το νερό θα πάγωνε! Όπως και να ‘χει στη μαγική παραλία tonquin, που για να φτάσεις περπατάς ένα ζουγκλέτο, βρήκα έναν μικρό παράδεισο (με κρυοθεραπεία).

Ένιωσα κάθε κύτταρο μου και έφτιαξα ένα έργο στην άμμο (με πέτρα και κοχύλι) επηρεασμένη από μία καινούργια λέξη που έμαθα από τις πρώτες φυλές. Cawakniš we are all one. Θα τα δείτε όλα στις φωτός. Δεν περιγράφω άλλο», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά.