Facebook Pixel Από μοντέλο για μαγιό, παίκτρια πόκερ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-04-05 22:19:00

Από μοντέλο για μαγιό, παίκτρια πόκερ (ΦΩΤΟ)

Από μοντέλο για μαγιό, παίκτρια πόκερ (ΦΩΤΟ)

Η Christina Lindley ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο για μαγιό, έκανε ένα πέρασμα από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και κατέληξε να παίζει επαγγελματικά πόκερ online. Μάλιστα, πρόσφατα μετακόμισε από το Las Vegas στο Μεξικό για να μην χάσει τη δράση στα τραπέζια του πόκερ.

Πώς ξεκίνησες να παίζεις πόκερ;

Ήμουν ηθοποιός και μοντέλο όλη μου τη ζωή και πριν τρία χρόνια οι σεναριογράφοι ήταν σε απεργία. Αυτό έκλεισε εντελώς τη βιομηχανία για ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα πήγα στο πατρικό μου, για να επισκεφθώ τον πατέρα μου, που με πήγε σε ένα καζίνο, στην Tunica για να παίξουμε πόκερ. Ήταν κυριολεκτικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρήκα κάτι που με πάθιαζε περισσότερο από την υποκριτική.

Ποιο είναι το πιο γελοίο στοίχημα που έχεις βάλει;

Το μόνο prop bet που έχω συμμετάσχει σε όλη μου τη ζωή ήταν με το γείτονά μου και καλό μου φίλο Sorrel Mizzi. Στη διάρκεια του φετινού WSOP, είχαμε ένα σταθερό στοίχημα για κάθε μέρα που παίζαμε στο τουρνουά, έπρεπε να κάνουμε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις για τουλάχιστον 45 λεπτά. Η τιμωρία ήταν $100 για κάθε μέρα που χάναμε. Δε χρειάζεται να πω ότι κέρδισα. Αν και από τότε έχει κολλήσει με τη γυμναστική και είμαι πολύ περήφανη γι αυτόν.

Ποια είναι η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή της καριέρας σου μέχρι τώρα;

Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν πήρα $127.000 στο USA COOP, πέρσι το Νοέμβριο στην PokerStars. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα. Έπαιζα χωρίς να έχω κοιμηθεί και αποφάσισα την τελευταία στιγμή να το παίξω όταν είδα ότι τα levels ήταν 20άλεπτα, που είναι τεράστιο διάστημα για τα online τουρνουά.

Πρέπει να ήπια δύο κανάτες καφέ. Το μυαλό μου ήταν γεμάτο καφεΐνη και έπαιξα όλη τη νύχτα, από τις 4 το απόγευμα, ως μετά το μεσημέρι της επόμενης μέρας. Μερικοί φίλοι που μου έκαναν εξέδρα πήγαν για ύπνο, και ξύπνησαν το επόμενο πρωί και συνέχισαν να μου κάνουν rail. Μου την έλεγαν στο Skype και το AIM για το πόσο καλά κοιμήθηκαν. Το heads up ξεκίνησε μετά το μεσημέρι απέναντι στον πιο επιθετικό παίκτη στο τραπέζι. Όταν τελικά νίκησα, δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ από την υπερένταση.
 

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags