Η πρώην αθλήτρια της γυμναστικής Ολίβια Νταν υπαινίσσεται τον νέο της επαγγελματικό στόχο σε μια συνέντευξη στο ανδρικό περιοδικό Maxim. Ο Νταν λέει ότι αυτή τη στιγμή ασκεί την υποκριτική και έχει προσλάβει έναν προπονητή.
Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για ρομαντικές κωμωδίες, αλλά λόγω του υπόβαθρού της στη γυμναστική, ενδιαφέρεται και για πιο λειτουργικούς ρόλους.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με την Νταν, υπάρχει μια σαφής σύνδεση μεταξύ του αθλητισμού και της υποκριτικής.
«Όταν αθλούμαι, σταματάω να σκέφτομαι και αφήνω το σώμα μου να κάνει πράγματα μόνο του. Ακόμα και όταν υποδύεσαι, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πολύ αυτά που λες. Πρέπει να ενεργείς με συναίσθημα», λέει.
Μετά την καριέρα της στη γυμναστική, η Νταν έχει στραφεί στο μόντελινγκ. Στη φωτογράφιση για το Maxim, πόζαρε με τολμηρά, ακόμη και διαφανή ρούχα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο