Business στο Ντουμπάι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Η πρώτη μπορεί να έγινε viral από το dinner party στο φημισμένο εστιατόριο Salvaje, αλλά την επόμενη μέρα το «κακό» μάτι την καθήλωσε δύο μέρες στο κρεβάτι με στομαχική ίωση και υψηλό πυρετό.

Η 33χρονη -φρεσκοχωρισμένη- performer, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της την περσινή σεζόν στο Parfait, έχει δεχτεί προσέγγιση ώστε να λάβει μέρος σε αντίστοιχα μεγάλα shows του Ντουμπάι- η απόφαση βέβαια να αφήσεις τη χώρα σου, δεν είναι εύκολη, αλλά η κοσμοπολίτικη πόλη φαίνεται πως την έχει ήδη αγκαλιάσει θερμά.

Καμία αμφιβολία πάντως δεν φαίνεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στα Εμιράτα, έχοντας πλέον στόχο να επεκτείνει και εκεί τις κτηματομεσιτικές του δραστηριότητες, στις οποίες έχει επιδοθεί με επιτυχία τα δυο τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

Πηγή: huffingtonpost.gr

Το… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ: Η Παναγιώταρου με το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα στη Μύκονο (VD)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει άνω κάτω την Μύκονο με την σέξυ παρουσία της. Η ξανθιά influencer εμφανίστηκε να περπατά στα Ματογιάννια με την μητέρα της φορώντας αποκαλυπτικό πολύχρωμο φόρεμα με το μπούστο της σε πρώτο πλάνο και όλη την πλάτη έξω. Η αποκαλυπτική εμφάνισή της έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νικ Κουρούμαλος την συνάντησε στα κοσμικά σοκάκια και της απέσπασε δηλώσεις. Δείτε τι είπαν:
 



Το τερμάτισε: Οριακά... ακατάλληλες στο instagram οι ΦΩΤΟ της Παναγιώταρου!

Νέες φωτογραφίες της με μαγιό από τη Μύκονο μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, για να απολαύσει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό και όπως παρατήρησαν και πάρα πολλοί στα σχόλια, φροντίζει να δείχνει στην κάμερα το δυνατό της σημείο…

Ιδού:

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Παναγιώταρου! 

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πολύ όμορφη, ωστόσο έχει κάνει κάποιες μικρές παρεμβάσεις στην εμφάνισή της.

Δείτε πώς ήταν η Αλεξάνδρα πριν τις πλαστικές...

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

Ερωτευμένη! Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ δικηγόρος που είναι ζευγάρι με Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού ζει έναν μεγάλο έρωτα, όπως σας αποκάλυψε πρώτη η «Espresso»! Η Ελληνίδα καλλονή είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκούδη, δικηγόρο και γιο του γνωστού ποινικολόγου Χαράλαμπου Λυκούδη. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο γοητευτικός δικηγόρος την έχει απολαύσει και στη σκηνή του Parfait, όπου παρουσιάζει ένα καμπαρέ show.

«Χρυσές» δουλειές για την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Φεύγει από Ελλάδα!

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκούδης

Το ζευγάρι δεν κάνει συχνές εμφανίσεις, καθώς θέλει να προστατεύσει τη σχέση του από το να… κρεμαστεί στα μανταλάκια! Οι συναντήσεις τους γίνονται στο σπίτι του Αλέξανδρου, όπου περνά πολλά βράδια η Παναγιώταρου, ενώ ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, όπου μπορούν και χαίρονται άφοβα τον έρωτά τους! Αν και ο ίδιος προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, πριν από δύο χρόνια βρέθηκε σε μια κοσμική βάφτιση, αφού ήταν ο νονός του μικρού Ευάγγελου, του γιου της Αμαρυλλίδας και του Κώστα Ματσίκα.

Στην ίδια βάφτιση ήταν και ο εφοπλιστής ξάδερφός του Σπυράγγελος Λυκούδης, που είχε σχέση στο παρελθόν με την Ελένη Φουρέιρα. Ο Αλέξανδρος ασχολείται όμως και με τις επιχειρήσεις. Πέρυσι, στην έκθεση HORECA, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τον επισκέφθηκε στο περίπτερο της γνωστής εταιρίας ιταλικού καφέ Kimbo, όπου είναι έτερος συνιδιοκτήτης με τη Βασιλική Δημητρακά, σύζυγο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι το όνομά του πρωταγωνίστησε στα media με αφορμή την πολύκροτη δίκη για τη γνωστή DJ και τη διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο, αφού ήταν ο δικηγόρος της. Υστερα από μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από οκτώ ώρες, η γνωστή DJ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, και από τη χαρά της έβγαλε και selfie με τον δικηγόρο της!

Πηγή: espressonews.gr