Η Ρία Ελληνίδου τις τελευταίες ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει πραγματοποιήσει ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Ο λόγος για την Ταϊλάνδη.
Διαβάστε επίσης...
Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου, 21 Φεβρουαρίου, η Ρία Ελληνίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με μαγιό, από το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, η ίδια πόζαρε στην παραλία Κοχ Σαμούι, φορώντας ένα εμπριμέ μπικίνι με χρυσές αλυσίδες.
«Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος... με ήλιο κ χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα η Ρία Ελληνίδου. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ρία Ελληνίδου στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνη, αλλά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει ανεβάσει κάποια κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο κάνουν συνεχώς αναρτήσεις από τα ίδια μέρη.
Ρία Ελληνίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη ήταν δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου»
Η Ρία Ελληνίδου απάντησε σε σχόλιο follower στο TikTok, ξεκαθαρίζοντας: «Το ταξίδι ήταν δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου». Η φράση αυτή έδωσε νέο ενδιαφέρον στις κοινές – αλλά προσεκτικά «ξεχωριστές» – αναρτήσεις τους, αφού το ζευγάρι επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα ίδια μέρη, χωρίς όμως να εμφανίζεται στο ίδιο πλάνο. Η στάση τους δείχνει ότι επιθυμούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, παρά το αυξημένο ενδιαφέρον.
Υπήρξαν πάντως και κάποιοι που για να την αποθεώσουν... ξέφυγαν στα σχόλια, αλλά η Ρία Ελληνίδου δεν «μάσησε»!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο