Facebook Pixel Sportdog.gr | Sportdog.gr: Ξεπέρασε τα 2,6 εκ. Instream Video Views για το μήνα Φεβρουάριο!
Life
| 2024-03-06 12:30:00

Sportdog.gr: Ξεπέρασε τα 2,6 εκ. Instream Video Views για το μήνα Φεβρουάριο!

Sportdog Team
Sportdog.gr: Ξεπέρασε τα 2,6 εκ. Instream Video Views για το μήνα Φεβρουάριο!

To Sportdog.gr, ο αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του αθλητισμού, με περισσότερους από 3 εκ. users και 30 εκ. page views μηνιαίως, ξεπέρασε τα 2,6 εκ. instream video views για το μήνα Φεβρουάριο, ενισχύοντας  τη  θέση  του  ως  ένα  από  τα  κορυφαία  και πιο επιδραστικά αθλητικά sites στην Ελλάδα και επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στον ψηφιακό χώρο του αθλητικού βίντεο.

Η σημαντική αυτή επίδοση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής του προς το κοινό και της σταθερής του δέσμευσης για τη δημιουργία πρωτότυπου, premium βίντεο περιεχομένου, καθώς και υψηλής ποιότητας αθλητικής ενημέρωσης.

Η επιλογή και χρήση του hashtag #AllSportsVideo επισημαίνει την κατεύθυνση του δημοφιλούς site, και την έμφαση στη δημιουργία ποικίλου και θεαματικού αθλητικού video content.

Τέλος, το Sportdog.gr ξεχωρίζει ως το μοναδικό αθλητικό site που προσφέρει instream video advertising με υψηλά KPIs, δημιουργώντας ένα brand safe και premium περιβάλλον. Με αποκλειστικό περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως η EuroLeague, η Premier League και η SuperLeague, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags