Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η κορυφαία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ - Πώς μπορεί να τη δείτε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-01-15 16:39:00

Αυτή είναι η κορυφαία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ - Πώς μπορεί να τη δείτε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η κορυφαία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ - Πώς μπορεί να τη δείτε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανολοκλήρωτο έργο του διάσημου Γαλλο – Χιλιανού καλλιτέχνη έγινε διαθέσιμο στο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης Midjourney, το οποίο χρησιμοποίησε ο Καναδός σκηνοθέτης Johnny Darrell, για να φέρει στη ζωή κάποια καρέ από το ακυκλοφόρητο καλλιτεχνικό «θησαυρό».

Ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι που είναι ένας από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες στο κόσμο, τη δεκαετία του 1970 δημιούργησε μια ταινία βασισμένη στο «Dune», το διάσημο μυθιστόρημα του Frank Herbert με πρωταγωνιστή τον Paul Atreides. Το έργο του όμως, έμεινε στα σκαριά, καθώς όχι μόνο δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αλλά και δεν είχε και κανένα γύρισμα. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του κινηματογράφου στο τομέα της επιστημονικής φαντασίας, με τις επιρροές της να είναι ορατές σε διάσημα franchise, όπως το «Blade Runner», τον «Εξολοθρευτή» και το «Star Wars».

Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό, αφού οι εικόνες μοιάζουν να προέρχονται από ανθρώπινο χέρι και όχι από τον αλγόριθμο που εντοπίζεται σε ένα άψυχο μηχάνημα. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags