Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-78 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)
| 2012-05-21 21:07:00

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-78 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-78 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, ο 1ος τελικός των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ είναι γεγονός. Αυτή την ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Live από το ΣΕΦ...

Με την ψυχολογική ώθηση και τον ...αέρα του Πρωταθλητή Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι, που θέλουν αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας που απέκτησαν στην κανονική περίοδο και μετά τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης, να πανηγυρίσουν και την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια προσθέτοντας τον 10ο τίτλο στη συλλογή τους.

Οι πράσινοι από την άλλη, μπορεί να μην κατάφεραν να ράψουν το 7ο αστέρι στη φανέλα τους, όμως είναι 6 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, μετρούν 9 σερί πρωταθλήματα, 13 τα τελευταία 14 χρόνια και 32 συνολικά, αλλά για να φτάσουν στο νταμπλ (έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας) θα πρέπει να επαναλάβουν τις επιτυχίες του 2009 και την περσινή, όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα με break στο ΣΕΦ.

Στα αγωνιστικά θέματα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "πονοκεφαλιάζει" με την απουσία του Έισι Λο, ο οποίος άντικαταστάθηκε στη 12άδα από τον Κατσίβελη. Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από το σοκ της Πέμπτης, όταν το πούλμαν του δέχθηκε επίθεση με πέτρες στη διαδρομή προς το ΣΕΦ, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του 1ου τελικού που διεξάγεται σήμερα με ...χρονοκαθυστέρηση.

Τον 1ο τελικό διευθύνουν οι Αναστόπουλος, Φούφης και Αφεντουλίδης. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει την Πέμπτη (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags