Facebook Pixel Χειροκρότησε τον Μπατίστ και του είπαν "άντε γεια"!
| 2012-05-22 14:20:00

Χειροκρότησε τον Μπατίστ και του είπαν "άντε γεια"!

Χειροκρότησε τον Μπατίστ και του είπαν "άντε γεια"!

Επεισόδιο δημιουργήθηκε μπροστά από τα επίσημα του ΣΕΦ όταν ένας φίλαθλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για ένα κάρφωμα του Αμερικανού άσου του ΠΑΟ.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ...μπορείς να λειτουργείς αυθόρμητα. Πρέπει να σκέφτεσαι και το μέρος που βρίσκεσαι και ποιους έχεις δίπλα σου και ποιους "απέναντί" σου.

Πράγματα που δεν σκέφτηκε ένας φίλος τους Ολυμπιακού πριν χειροκροτήσει ένα κάρφωμα του Μπατίστ κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού στο ΣΕΦ.

Μόλις η αντίδραση του εν λόγω φιλάθλου έγινε αντιληπτή από όσους κάθονταν δίπλα του δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός. Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για οπαδό του Παναθηναϊκού και όπως ήταν φυσικό τα αίματα άναψαν.

Ο άνθρωπος περικυκλώθηκε αμέσως άκουσε τα εξ αμάξης, έφαγε και μια δυο ψιλές και απομακρύνθηκε κακήν κακώς από το σημείο που καθόταν. Μέχρι και οι σωματοφύλακες των αδερφών Αγγελόπουλων χρειάστηκε να επέμβουν ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Λίγο αργότερα αποδέιχτηκε ότι ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού από το Πέραμα, αλλά μάλλον διάλεξε λάθος στιγμή να εκφράσει την αγάπη του για το άθλημα.

Όπως έλεγαν κάποιοι από αυτούς που κινήθηκαν εναντίον του, άλλωστε, "αν ήταν Ολυμπιακός, τότε ακόμα χειρότερο αυτό που έκανε"…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags