Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-72 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)
| 2012-05-27 20:49:00

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-72 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-72 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Τελικοί Α1 μπάσκετ, πράξη 3η και σίγουρα όχι τελευταία! O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με ισοπαλία 1-1 μετά τους δύο πρώτους τελικούς και την αγωνία στο κατακόρυφο.

Και οι δύο "αιώνιοι" εκμεταλλεύτηκαν ως τώρα την έδρα τους: οι ερυθρόλευκοι, που έχουν το πλεονέκτημα έδρας, πήραν το πρώτο ματς στην έδρα τους με 84-78, ενώ οι πράσινοι απάντησαν δύσκολα στο δεύτερο παιχνίδι στο "κάστρο" τους με 81-79.

Η αποψινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τους δύο μονομάχους, καθώς ο νικητής θα απέχει μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει δύο ευκαιρίες για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ μετά από 15 χρόνια (το 4ο ματς θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και το 5ο, αν χρειαστεί, το Σάββατο στο ΣΕΦ), ενώ ο Παναθηναϊκός, εφόσον κάνει το μπρέικ, θα έχει τη δυνατότητα να τελειώσει το πρωτάθλημα στην έδρα του το βράδυ της Τετάρτης και να πανηγυρίσει το 14ο πρωτάθλημα την τελευταία 15ετία.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Έισι Λο δηλώνει "παρών" μετά το τραυματισμό του στον αστράγαλο (διάστρεμμα), δίνοντας έτσι ένα επιπλέον "όπλο" στον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην περιφέρεια. Στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά "πονοκεφαλιάζει" με την κούραση των παικτών του.

Διαιτητές του τρίτου τελικού είναι οι Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Κορομηλάς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags