Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-74 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)
| 2012-05-30 21:03:00

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-74 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-74 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE)

Το 4ο και ίσως τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ φιλοξενεί αυτή την ώρα το ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί και ο Ολυμπιακός θέλει νίκη τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει τα ψυχικά αποθέματα για να "απαντήσει" στην ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός στο παρκέ, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να πάει το Σάββατο στο ΣΕΦ για να διεκδικήσει το 14ο πρωτάθλημα την τελευταία 15ετία στο τελευταίο παιχνίδι ή οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν στο "κάστρο" του αιώνιου αντιπάλου τους την επιστροφή στην εγχώρια κορυφή μετά από 15 χρόνια; Την απάντηση θα την γνωρίζουμε περίπου στις 21:00, μόλις ηχήσει η κόρνα της γραμματείας.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού, η ήττα της περασμένης Κυριακής (84-72), αλλά κυρίως η κάκιστη εμφάνιση, δημιούργησαν προβληματισμό, ωστόσο οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν αμαχητί. "Είναι στο χέρι μας, αρκεί να παίξουμε όπως ξέρουμε", λένε στο τριφύλλι.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη, η επιβλητική τελευταία εμφάνιση σκόρπισε χαμόγελα αυτοπεποίθησης, αλλά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί. Αν και οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως και με ήττα απόψε θα έχουν άλλη μία ευκαιρία για να πάρουν το πρωτάθλημα (το Σάββατο στο ΣΕΦ), το σύνθημα που επικρατεί είναι "πάμε να τελειώνουμε".

Διαιτητές του 4ου τελικού ορίστηκαν οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags