Facebook Pixel Nα γιατί τα πήρε ο Ιβκοβιτς με Μπουρούση!
| 2011-02-19 16:30:00

Nα γιατί τα πήρε ο Ιβκοβιτς με Μπουρούση!

Nα γιατί τα πήρε ο Ιβκοβιτς με Μπουρούση!

Για ποιο λόγο τα πήρε τόσο πολύ ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και αφήνει τον διεθνή σέντερ εκτός δράσης από τρία τόσο σημαντικά παιχνίδια; Ο "σκύλος" σας αποκαλύπτει!

Ο sportdog σας αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη και ο προπονητής του Ολυμπιακού βάζει στον πάγο για 30 μέρες τον Γιάννη Μπουρούση!

Ο παίκτης έχει δυσανασχετήσει πολλές φορές όταν γίνεται αλλαγή ή όταν κάθεται για πολύ ώρα στον πάγκο. Το έκανε και στη Βαλένθια, όπως το είχε κάνει και στο Κάουνας. Αυτή τη φορά ο Ιβκοβιτς δεν τον συχγώρεσε. Του είχε δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Μπουρούσης έκανε ό,τι και παλιότερα. Γκρίνιαζε, μούτρωνε...

Το έκανε και στην εποχή Γιαννάκη και τόσο τα είχε ακούσει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που δεν αντιδρούσε. Που δεν τιμωρούσε. Μια φορά το έκανε για μια εβδομάδα στον Βασιλόπουλο και αντί να βγει και να πει ότι του δίνει άδεια, τον κάλυψε και ανακοίνωσε πως έπαθε διάστρεμμα.

Ε, γι αυτό και στο φάιναλ φορ γέλαγε ο κόσμος με την εικόνα του Ολυμπιακού στον πάγκο. Ομως ο Ιβκοβιτς δεν είναι σαν τους άλλους και το απέδειξε.

Ρισκάρει, δεν θα τον έχει στο ματς στην Τουρκία, αλλά ακόμα και στον τελικό του Κυπέλλου, όμως βάζει την ομάδα πάνω από όλους. Τώρα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει. Γιατί και ο επόμενος θα πάρει άδεια για ένα μήνα. Η μπορεί και για πάντα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags