Facebook Pixel Έρχεται η αυτοβιογραφία του Μπατίστ!
| 2012-06-26 12:38:00

Έρχεται η αυτοβιογραφία του Μπατίστ!

Έρχεται η αυτοβιογραφία του Μπατίστ!

Στις αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσει από την MVPublications η αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ που θα συγκινήσει, θα προκαλέσει αναταράξεις και θα συζητηθεί!
 

H MVPublications βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εντός των επόμενων ημερών καταφθάνει στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας η αυτοβιογραφία του Mάικ Μπατίστ!

O Αμερικανός μπασκετμπολίστας με τη μακροβιότερη παρουσία σε μία ομάδα και τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε φορώντας επί 9 συναπτά έτη τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καταγράφει όλη την άγνωστη ιστορία του σε ένα βιβλίο που θα συγκινήσει, θα προκαλέσει αναταράξεις και θα συζητηθεί!

Από τις κακόφημες συνοικίες της Αμερικής μέχρι την καταξίωση ο δρόμος ήταν μακρύς και ο Μάικ Μπατίστ δεν διστάζει να τα γράψει ΟΛΑ.

Από την αυτοβιογραφία του Αμερικανού δεν λείπει κανείς.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεκάδες άλλοι που πρωταγωνίστησαν σε μικρές και μεγάλες ιστορίες.

Μα πάνω απ’ όλους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα βιβλίο που αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τον τρόπο πάνω στον οποίο βασίστηκε η δυναστεία του Παναθηναϊκού.

Έρχεται στις αρχές Ιουλίου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags