Μέσα στο 24ωρο ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να έχει προπονητή! Σήμερα θεωρείται κρίσιμη μέρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Το τοπίο είναι «θολό» προς το παρόν και μόνο δια της αφαιρετικής οδού μπορεί κάποιος να συλλέξει πληροφορίες επί του θέματος. Τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι τα εξής:

1. Η περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη απομακρύνεται, πιθανότατα να έχει «καεί» εντελώς, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο ποσό του μπάτζετ που απαιτείται για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

2. Περίπτωση Ιβάνοβιτς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν απασχόλησε ποτέ σοβαρά τον Παναθηναϊκό ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα συμφωνίας μαζί του.

3. Το όνομα του Γιούρι Ζντοβιτς εξετάστηκε και πράγματι ήταν στους προτεινόμενους που έκαναν «κλικ» στον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχει συμβόλαιο στη Ρωσία και πολύ υψηλή ρήτρα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει, εκτός αν κάνει την έκπληξη την ύστατη στιγμή...

4. Αν οι «πράσινοι» κινηθούν στην ελληνική αγορά, τότε η μοναδική περίπτωση που τους απασχολεί είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Στον Παναθηναϊκό έχουν θετική γνώμη για τον Ελληνα τεχνικό και είναι στη λίστα τους εξ αρχής, εφόσον τελικά αποφασίσουν να πάνε σε Ελληνα τεχνικό.

5. Αλλα ονόματα ξένων προπονητών δεν έχουν κυκλοφορήσει, πέραν του Τρινκέρι της Καντού που προτάθηκε και εξετάστηκε, αλλά οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει γίνει η παραμικρή ουσιαστική επαφή.

Όπως και να `χει το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες και αμέσως θα γίνουν οι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων με τους Καϊμακόγλου, Περπέρογλου και Μπατίστ να είναι πρώτοι… υποψήφιοι για ανανέωση.

Πηγή: Goal