Facebook Pixel Τα "έσκασε" για Μπατίστ!
| 2012-07-10 12:29:00

Τα "έσκασε" για Μπατίστ!

Τα "έσκασε" για Μπατίστ!

Πρόταση δύο εκατομμυρίων δολαρίων για διετές συμβόλαιο πρότεινε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάικ Μπατίστ. Αναμένεται σύντομα η απάντηση του Αμερικανού.

Οι "πράσινοι" όχι μόνο επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό σέντερ, αλλά του υπέβαλαν μια πρόταση που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί "πρόταση παραμονής", δεδομένων των συνθηκών, αλλά και της επιθυμίας του ίδιου να συνεχίσει στην Ελλάδα...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SentraGoal, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον παίκτη διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2 εκατομμύρια δολάρια, πρόταση που είναι αυξημένη κατά πολύ σε σχέση μ' αυτή που είχε αρχικά προτείνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απάντηση του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος έχει μεν καλύτερες οικονομικά προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά η μέχρι τώρα στάση του δείχνει την επιθυμία να παραμείνει στη χώρα μας και να κλείσει εδώ την καριέρα του.

Το γεγονός άλλωστε πως δεν προχωράει προς το παρόν τις συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται γι αυτόν, δείχνει και την πρόθεσή του να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags